Menu

.      

Armsaima koera operatsiooni- raha peaaegu koos

Elav suhtlus läks lahti Facebookis: uudist Mehise kohta vaadati lausa 55 000 korral, seda saadeti edasi 915 korda ning inimesed tundsid pidevalt huvi, kuidas koeral läheb ja kui palju juba raha koos on.ABI • Võrumaa Teataja üleskutse aidata meie läinudaastasel koerakonkursil Lõuna-Eesti armsaimaks koeraks valitud kolmeaastane bernhardiin Mehis talle nii väga vajalikule silmaoperatsioonile on leidnud ülimalt sooja vastuvõtu. Operatsiooniraha on juba peaaegu koos, ainult 50 eurot on veel puudu.

Kogu Võrumaa Teataja toimetus oli siiralt üllatunud, kui teisipäeval ehk kohe pärast Mehise mure avaldamist hakkas tulema teateid selle kohta, kuidas inimestele selle suure ja sümpaatse koera saatus korda läheb.

Elav suhtlus läks lahti Facebookis: uudist Mehise kohta vaadati lausa 55 000 korral, seda saadeti edasi 915 korda ning inimesed tundsid pidevalt huvi, kuidas koeral läheb ja kui palju juba raha koos on.

Toimetusega võttis ühendust isegi europarlamentäär Tunne Kelami abikaasa, poliitik Mari-Ann Kelam, kes kirjutas, et ka nemad abikaasaga tegid Mehise heaks väikese annetuse ja elavad kutsa tervise paranemisele kaasa. Samuti avaldas soovi Mehist aidata üks proua Saksamaalt.

Ent huvi Mehise vastu ei piirdunud ainult sellega. Teisipäeva hommikul helistati toimetusse TV3st ja sooviti Mehise perekonna kontakte. Juba sama päeva õhtul oli lugu Mehisest eetris TV3 „Seitsmestes uudistes” ja Sõmerpalu vallas Vana-Hõimoja talus elavast armsast bernhardiinist sai üleriigiline staar.


Perenaine broneerib juba operatsiooniaega

Mehise perenaine Aune Vunder oli eile hommikul telefonile vastates väga õnnelik ja teatas, et operatsiooniraha on juba peaaegu koos. Teisipäevaõhtuse seisuga oli tema pangaarvele laekunud 450 eurot. „Võtan täna maaülikooliga ühendust ja panen operatsiooniaja kinni,” ütles ta kergendatud ohkega. Maaülikooli kasuks otsustati seepärast, et seal on kõige paremad spetsialistid ja kogu vajalik aparatuur olemas.

Mehise pere kinnitas „Seitsmestele uudistele”, et kui nende arvele peaks laekuma rohkem raha kui operatsiooniks vajalik, siis läheb see Võru kodutute loomade varjupaigale. Sellest lubadusest ei tagane Aune Vunder ka nüüd. Ta lubab, et viib ülejääva raha varjupaika ja laseb sealsetel inimestel otsustada, kuidas seda kodutute loomade heaks kõige paremini kasutada. Nii et need, kes veel Mehise heaks annetust teha soovivad, ei pea kindlasti kartma, et annetusraha valesse kohta läheb. Abivajavatele loomadele läheb see igal juhul.

Kui on veel kedagi, kes Mehise (ja ka teiste abivajavate koerte) aitamise aktsioonis kaasa lüüa soovib, siis siin on veel kord Aune Vunderi arveldusarve number Swedbankis: 221027661366. Selgituseks märkida „Mehise operatsiooniks”.

Mehise pere tänab südamest kõiki aitajaid.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD