Menu

.      

Lõuna-Eesti armsaima koera abistamiseks varsti juba 1000 eurot koos

Elav suhtlus läks lahti Facebookis: uudist Mehise kohta vaadati lausa 63 800 korral, seda saadeti edasi 1041 korda ning inimesed tundsid pidevalt huvi, kuidas koeral läheb ja kui palju juba raha koos on.ANNETUSRAHA • Läinud aastal Võrumaa Teataja koerakonkursil Lõuna-Eesti armsaimaks koeraks valitud kolmeaastane bernhardiin Mehis võib julgelt silmaoperatsioonile minna, sest raha selleks on koos.

 

Mehise perenaine Aune Vunder ütles eile hommikul, et tema arvele on koera operatsiooniks laekunud juba peaaegu 1000 eurot. „Ainult mõned eurod alla selle, just natuke aega tagasi vaatasin,” rõõmustas ta. Saabunud oli ka annetus Saksamaalt – tervelt 100 eurot proualt, kel endal on samasugune koer nagu Mehis.

Mehis saab nüüd julgelt talle nii vajalikule silmalaugude operatsioonile minna. Perenaine ongi juba broneerinud konsultatsiooniaja – see leiab aset 4. aprillil maaülikoolis ning siis selgub, millal Mehis operatsioonile saab ja kui palju tema ravimine kokku maksta võib.

Mehise ravist üle jääva raha saab endale Võru kodutute loomade varjupaik oma äranägemise järgi kasutamiseks.

Võrumaa Teataja võtab Mehise perenaisega 4. aprillil ühendust, et küsida, kuidas koera käsi käib, ja kajastab ka tema operatsiooni maaülikoolis. Samuti teeme eraldi loo operatsioonist järele jääva raha üleandmisest Võru varjupaigale.


Suur-suur tänu kõikidele aitajatele!

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD