Menu

.      

Võidud tabasid täpselt naelapea pihta

AUHINNAVÕITJAD • Sel korral sõitsime maha 200 kilomeetrit, et viia õnnelikele võitjatele kohale kinkekaardid ja tükike puhast õnne.

Peokinkekaart tõi suurt rõõmu


Eve Jurask: Eve rõõmustas võidu üle väga, sest tal on neli lapselast, kellel on sünnipäevad kohe-kohe ukse ees.Esimesena kohtusime Võru linnas Eve Juraskiga, kes töötab Kreutzwaldi gümnaasiumis õpetajana ja oli sel päeval tulnud kooli töökaaslastele appi. Evet rõõmustas Kratikeskuse kinkekaart väga, sest tal on neli lapselast, kellel riburadapidi tähtpäevad tulemas. 7. juulil toimub ühe väikese võsukese ristimine ja augustis on ees ootamas sünnipäev. Tore oli näha, et auhind õigesse kohta läheb ja tõelist headmeelt valmistab.

Autopesula kinkekaart kuue autoga perele

Terve pere peale on Anu Paloveril kokku kuus autot ja Autotehi kinkekaart kulub marjaks ära.Järgmiseks kohtusime jaanipäevaloosi kõige kopsakama võidu, 70eurose Autotehi autopesula kinkekaardi omaniku Anu Paloveriga. Rõõmsameelne ja jutukas naine tegeleb juba 17 aastat metsasaaduste kokkuostuga. Suure õhinaga teatas ta meile, et sel aastal on esimesed kilod kukeseeni ja metsmaasikaid temani jõudnud. Terve pere peale on Anul kokku kuus autot, mis nüüd kindlasti pesulas tiiru ära käivad.

Lehetellija on Anu nii kaua, et ei mäletagi enam, millal esimese lehe postkastist leidis. Vahel tuleb ette, et huvipakkuvaid teemasid on vaid mõned, aga üldiselt leiab ta ikka igast numbrist palju uut ja lugemisväärset.

Kolmas võit pillimehele


Pillimees Kalju Raag, kelle pillimängu saab kuulata jaanipäeval Mõnistes, sai  auhinnaks Võru Tarbijate Ühistu kinkekaardid. Fotod: AIGAR NAGELKõige pikem teekond Võrust oli Mõnistesse Kalju Raagi juurde, kes saab endale võidetud kinkekaardiga 40 euro eest Võru Tarbijate Ühistu poodidest kaupa valida. Kaljul oli ees kiire päev, sest kella 15 paiku hakkas tal jaanipäevakontserdi proov, kus mees mängib külakapellis rütmipilli.

Vaatamata auväärsele eale näeb Kalju vägagi reibas ja tegus välja. Varem pole härral üheski õnneloosis või mängus vedanud, kui välja arvata aastatetagune triikrauavõit.

Võrumaa Teatajast leiab Kalju iga kord midagi huvipakkuvat, sest leht on laiahaardeline ja käsitleb erinevaid teemasid.

Neljanda võitja kodu imekaunis kohas


Ülle Tamm koos lapselapse Karoliisiga. Natukene suurem preili Merili ei soovinud seekord pildile jääda. Merili väntab aga vapralt oma jalgrattaga postkasti juurde, et vanaemale värske Võrumaa Teataja koju kätte tuua. Ülle Tamm võitis Webshopi kinkekaardi.Kohtusime auhindade kättetoimetamisel juba teistkordselt maanteel põdraga, kes veidi maad eemal üle tee jooksis. Lootsime südamest, et kolm pole kohtuseadus ja et järgmine kokkupõrge tulemata jääks. Järgmise võitjaga kohtusime Varstu vallas Kõrgepalu külas, kus ta elab. Võrreldes hommikuga oli ilm palju päikselisemaks ja soojemaks läinud ning suvetunnet suurendas kaunis loodus, mis Ülle Tamme kodu ümbritses.

Webshopi mööblipoest, mille kinkekaardi Ülle võitis, lubas naine midagi ilusat välja valida, võib-olla lastetuppa mõne riiuli.

Lehetellija on Ülle Tamm juba Töörahva Elust alates. Ta loeb suure huviga kogu lehte, alustades viimasest leheküljest – kuulutustest. Vaatamata sellele, et Kõrgepalu asub Võrust mitmekümne kilomeetri kaugusel, on ajaleht alati lõuna paiku kohal. Postkast asub tee otsas ja lehele sõidab jalgrattaga järele vanaemale külla tulnud lapselaps.

Viimane võitja rõõmustab auhinnaga pojapoega

Tagasihoidlik naisterahvas Luule Alliksoo kingib oma võidu pojapojale.Viimasena siirdusime Vastseliina poole – sõitsime külla Luule Alliksoole, kes sai auhinnaks Club Tartu priipääsmed ja lisaks tasuta baarikrediiti. Luule arvas, et ise on ta sellise klubi kärtsu ja mürtsu jaoks juba liialt vana ning otsustas piletid pojapojale ära kinkida.

Lehetellija on Luule juba 40-50 aastat ning loeb väljaande alati kaanest kaaneni läbi, jättes mõnikord vahele vaid Viido Polikarpuse artikli.

Varem pole Luule Alliksool loosimistes ja loteriides õnne olnud, siiski on võidetud kunagi nõukogude ajal „Spordilotoga” kolm rubla.

Lõpetuseks

Selleks korraks ongi kõik loosimised loositud ja auhinnad kätte toimetatud. Täname kõiki praeguseid ja uusi lugejaid ning loodame, et saime natukenegi rõõmu valmistada!

20 PÄEVA ENIMLOETUD