Menu

.      

Raido Ränkel aerutab paremate tulemuste poole

Raido Ränkel ja Eesti firma World of Kayaks toodetud süst Kubja järve ääres. Foto: PILLE IVASKKINGITUS • Murdmaasuusataja Raido Ränkel sai kolmapäeval sponsorilt isikliku süsta, et muuta treeningud mitmekülgsemaks ja seega panustada parematele tulemustele. Raido Ränkel märkis, et treeninglaagrites ta süsta kasutama ei hakka, ent puhkuse ajal küll. „Kuna mul on tavaliselt aktiivne puhkus, siis on näiteks koos Anti Saarepuuga hea koos trenni teha,” ütles Ränkel.


Teistest Eesti murdmaasuusatajatest sõidavad süstaga näiteks Timo Simonlatser, Peeter Kümmel ja Siim Sellis. Nüüd lisandus „aerutajate perekonda” ka Ränkel. Firma EastPole esindaja Margus Lelle sõnas, et üle 1000 euro maksva süsta kinkimise eesmärk on Eesti suusatamist järele aidata ja muuta sportlaste ettevalmistus mitmekülgsemaks.

„Eks me ikka tahame, et ta oleks kohal erinevatel aerutamisvõitlustel, ent mõistagi tuleb see kooskõlastada muude treeningaegadega,” ütles Lelle selle kohta, kas Ränkel ka aerutamisvõistlustest osa võtab. Praeguste plaanide kohaselt peaks Ränkel osalema 6. juulil toimuval Pühajärve regatil.

Aerutamistreeningud on murdmaasuusatajate seas väga populaarsed. Aerutamine moodustab ühe osa erinevate rahvuskoondiste treeningutest.

20 PÄEVA ENIMLOETUD