Menu

.      

Võru linna bussiliiklus on segi kui Kört-Pärtli särk pühapäeva hommikul

Siia peaks tulevikus tulema ootepaviljon koos pinkidega. Seni peavad „lillememmed” oma laudasid sõitjatega jagama. Nad on õnnetud, sest noored kipuvad oma kottidega nende õunu laua pealt maha ajama ja pilkavaid kommentaare jagama.    Foto: AIGAR NAGELBUSSILIIKLUS • Pärast eelmise teisipäeva lehes ilmunud lugu „Väikses Eestis sõidab bussiga kauem kui lennukiga Sharm el Sheikhi” hakkasid meie toimetuses telefonid rohkem helisema kui tavaliselt. Samuti oleme alates augustist saanud mitmeid vihjekirju linna bussiliikluse ajuvabaduse kohta. Kõik see pani uurima, et mis lahti on ja miks paljudel linnakodanikel on hari nii punaseks läinud.

Kuidas ollakse bussiliiklusega rahul?

Käisime läbi suuremad ja külastatavamad bussipeatused ning uurisime bussi ootavatelt inimestelt, kuidas nad uue korraldusega rahul on.
Haigla juures olevas bussipeatuses tuli kõige rohkem nurinat, kuna nüüdsest peab mõne bussiliiniga linna sõitma üle poole tunni, sest nüüd läbib buss ka Vilja tänavat ja Pikka tänavat. Samuti kurdeti, et väga raske on jõuda arstile õigeks ajaks, kuna buss jõuab kohale kas liiga vara või siis liiga hilja. Viimasel juhul on häda näiteks selles, et enne arsti juurde minekut on veel vaja maksta visiiditasu ja üles leida õige kabinet.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD