Võrumaa ettevõtjaid jättis protestiaktsioon külmaks

Kagukeskuses asuv Kebab Tarõ annab parima, et hoida väljamüügihind võrulase jaoks taskukohasena. Tooraine hinnatõusude virvarris on see aga aina keerulisem. Foto: Aigar Nagel


Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu (EHRL) eestvedamisel toimus neljapäeval protestiaktsioon „Jätku leiba!”. Protesti avaldamiseks plaaniti 31. oktoobril kella 12.30–12.40 peatada töö kohvikutes, restoranides ja majutusasutustes üle Eesti selleks, et juhtida tähelepanu valitsuse liialt jõulisele maksupoliitikale. Võrumaa toitlustusettevõtteid jättis aktsioonis osalemine suures osas külmaks. Peamiseks mitteosalemise põhjuseks toodi liiga vähest infot ning osalemisüleskutse viimasel hetkel saabumist.

Kriisist kriisi

Võrumaal on toitlustusega tegelevaid ettevõtteid võrdlemisi palju. Kas siin kõigile ka leiba jätkub?