Menu

.      

Võrus Kose aiandite juures toimus segaste asjaoludega liiklusõnnetus

  • Kirjutas Kadi Annom

13:55 Täna hommikul juhtus Võrumaal liiklusõnnetus, milles said viga kaks inimest. Neist ühe, 72-aastase naise elu paraku päästa ei õnnestunud ja ta suri hiljem haiglas.

Mõlemas sõidukis oli lisaks juhile veel ka üks kaasreisija, nad kõik said viga ning nad viidi Võru haiglasse. Paraku selgus hiljem, et Opelis kaasa reisinud 72-aastase naise elu päästa ei õnnestunud.

FOTOD: Aigar Nagel

13:13 Täna hommikul kella 9.30 paiku laekus häirekeskusele info, et Võrumaal Verijärve külas on juhtunud liiklusõnnetus, mille üks osapooltest oli pärast kokkupõrget peatumata oma teekonda jätkanud.

Sündmuskohale reageeris mitu politseipatrulli ning tänu tähelepanelikult inimeselt saadud operatiivsele infole õnnestus politseinikel avariipaigalt lahkunud sõiduk juba mõne minuti jooksul Kose teel peatada.

FOTOD: Aigar Nagel

Asjaolude selgitamisel selgus, et sõiduauto Opel ning Mercedes liikusid mõlemad Võru-Verijärve teel suunaga Verijärvelt Võru poole, kui veel teadmata põhjusel sõitis Mercedes tagant otsa tema ees liikunud Opelile.

Opel tegi saadud löögist teel mitu piruetti, käis otsapidi kraavis ning jäi lõpuks maanteel pidama. Mercedese juht jätkas peatumata oma teekonda, kuni politseinikud Kose teel ta teekonna peatasid.

FOTOD: Aigar Nagel

Mõlemas sõidukis oli peale juhi ka üks kaasreisija. Esialgse info kohaselt vajas Opeli kaassõitja avarii järel elustamist.

Meedikud tegid kõik endast oleneva, kaasreisija elulised näitajad paranesid ning ta viidi raskes seisus haiglasse. Teiste avariis osalenute seisund sedavõrd raske ei olnud, kuid nad viidi siiski haiglasse.

FOTOD: Aigar Nagel

Sündmuskohal selgitas politsei, et Mercedese juht oli kaine ning omab juhtimisõigust. Opeli juhi kainus selgitatakse ekspertiisis, kuid teada on, et temagi omas juhtimisõigust.

FOTOD: Aigar Nagel

Õnnetuse kõik täpsemad üksikasjad selgitatakse alustatud menetluses.

FOTOD: Aigar Nagel

Politsei tänab tähelepanelikku kaasliiklejat, kes operatiivselt info juhtunud õnnetusest häirekeskusele edastas ning seeläbi avariipaigalt lahkunud juhi tabamisel suureks abiks oli.

FOTOD: Aigar Nagel

20 PÄEVA ENIMLOETUD