Menu

.      

Kooliõpilased jäävad tulekahju korral hätta!

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Kooliõpilased jäävad tulekahju korral hätta!

G4Si läbi viidud uuringust selgus, et endiselt on inimeste seas levinud müüt, justkui oleks vingugaas õhust raskem, mistõttu paigaldatakse andur madalamale kui peaks. Vanusegrupis 18-25 ei osanud lausa veerand vastanutest selle kohta midagi öelda. Tulemused näitavad, et kooliõpilaste hulgas tuleks teha rohkem teavitustööd.

Eestis on ligi 500 koolieelset asutust, 527 üldhariduskooli, 32 kutseõppeasutust, 18 kõrgkooli ning üle 900 huvikooli. Igal aastal leiab Eesti haridusasutustes aset keskmiselt üheksa tulekahju. 1995. aastal toimus traagiline õnnetus Saaremaal, kus hukkus põlengu tõttu kaks õpilast. 

„Iga asutuse juhtkonna südameasi peab olema teha kõik endast olenev, et hoonetes pea igapäevaselt viibivad täiskasvanud ja lapsed oleksid ohu korral kaitstud ning vajadusel  hoonest takistusteta evakueeritavad,“ rõhutas Päästeameti ohutusjärelevalve osakonna ekspert Heidi Mõttus. 

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD