Menu

.      

VIDEO Kahe auto kokkupõrkes sai viga viis inimest ja hukkus koer

  • Kirjutas BNS

Võru päästekomando

Võru linna lähedal põrkasid teisipäeva hommikul kokku kaks autot, mille tagajärjel said viga kõik autodes olnud viis inimest ja hukkus koer.

Hommikul kella 7.46 ajal teatati häirekeskusele Võrumaal Võru-Räpina tee 4. kilomeetril juhtunud kahe auto laupkokkupõrkest.

Esialgsetel andmetel liiklus Ford Rangeri maastur Võrust Räpina suunas, kui selle juht kaotas libedal teel teeoludele mitte vastava sõidukiiruse tõttu oma masina üle kontrolli, kaldus vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku talle vastu liikunud sõiduautoga Opel Insignia, teatas BNS-ile Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Kahes autos oli kokku viis inimest. Fordis kolm ja Opelis kaks inimest ning lisaks koer. Kokkupõrke järel viidi kõik autodes olnud inimesed haiglasse. Õnnetuses viga saanud koer suri.

Politsei tuvastas, et Fordil olid all suverehvid, Opelil veel talverehvid. Tee sündmuskohal on kaetud asfaldiga ning tee oli libe. Õnnetuse täpsemaid asjaolusid selgitatakse edasises menetluses.

Kagu jaoskonna välijuhi Leo Rätte sõnul kõigub temperatuur praegu pidevalt nulli ja paari miinuskraadi ümber, mistõttu on sõiduteed kohati märjad ning miinuskraadi tulles ka väga libedad. „Seega olge ettevaatlikud musta jää tekkeohu osas ning püüdke sõites pidevalt hinnata, kas sõidukiirus vastab teeoludele. Ohtlike teeolude korral sõitke pigem aeglasemini, sest nii vähendate õnnetuste juhtumise ning teelt väljasõidu riski,“ märkis Rätte.

Õnnetuspaigas tegutses viis kiirabi- ja kaks päästeautot ning lisaks politsei.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD