Menu

.      

Politsei ootab abi kiiruseületajate tabamiseks!

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Politsei ootab abi kiiruseületajate tabamiseks! FOTO: Aigar Nagel

Politsei- ja piirivalveamet ootab tänasest 5. aprillini aadressil kõikide tähelepanekuid kohtadest, kus autojuhid pidevalt kiirust ületavad. Märgitud kohad võtab politsei sihikule 15.-19. aprillil.

Politseikolonelleitnant Sirle Loigo sõnul teavad ja märkavad kohalikud inimesed kõige paremini, kus on probleemsed kohad liikluses.

Liiklustalgutest on saanud omamoodi kevadekuulutaja, mil politsei keskendub pärast pikki talvekuid kõige põletavamale probleemile liikluses ehk kiiruse ületamisele. Kuigi see on üks peamisi liiklusõnnetuste põhjuseid, ei pea inimesed kiiruse ületamist teab mis suureks patuks. „Vaadates liikluses autojuhtide kiiruskäitumist ja meenutades näiteks eelmise aasta liiklustalgutel tabatud juhtide suurimaid kiiruseid, tulevad lausa hirmujudinad peale. Ei taha mõeldagi, mis juhtub, kui sellistel kiirustel teelt välja või jalakäijale otsa sõidetakse,“ lisas Loigo.

Tähelepanekuid kaardirakendusse saab sisestada kuni reede, 5. aprillini. Sisestatud kohad võtab politsei tänavu sihikule 15.-19. aprillil.

Möödunud aastal kontrollis politsei liiklustalgutel üle 1600 erineva koha ning tabas ligi 2700 kiiruseületajat.  

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD