Menu

.      

Heategevusjooks toetab Võrumaa noorsportlasi

Heategevusjooksu jaoks spetsiaalselt kokku pandud jooksuraja skeem.    Allikas: www.vorumaaspordiliit.ee Kadi Annom• Homme joostakse Võrumaal esimene heategevusjooks •

HEATEGU • 6. detsembril kell 13 antakse Kubja radadel esimese heategevusjooksu start. Võrumaa Spordiliidu tegevjuhi Merike Õuna sõnul on heategevus siiski selle jooksu lisaväärtus. Ennekõike kutsutakse üles ennast liigutama ja sportlikku pühapäeva veetma. Ühtlasi läheb osalustasust saadud tulu Võrumaa tublide noorsportlaste tunnustamiseks spordiaasta lõpetamisel. Rahalise auhinnaga tunnustatakse tulemuste poolest parimaid. Toetust saab sportlane kasutada kas laagritasuks või spordivarustuse soetamiseks. Auhind antakse üle 28. detsembril Kandles, kus toimub Võrumaa spordiaasta lõpetamine.

Eelregistreerumine lõppes eile kell 23.59

Merike Õun räägib, et eile lõunaks oli jooksule eelregistreerunuid 38. Eelregistreerujate plussiks on see, et nad kõik saavad endale nimelise jooksunumbri. Registreeruda saab ka homme alates kella 11.30st kohapeal, kuid siis registreerujatele nimelisi numbreid jagada ei ole võimalik. Kohapeal registreerudes on mõistlik tasuda sularahas, sest kaardimakset jooksuraja ääres ei pakuta, küll aga on vajaduse korral võimalus arvutis ülekande tegemiseks.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD