Menu

.      

Võrumaa Teatajal tellijaid, lugejaid ja vaatajaid iga päev ligi 50 000

Võrumaa Teataja tegijad on rõõmsad, et olete valinud meie ajalehe enda kaaslaseks ka aastaks 2016!

Eriti rõõmsaks teeb, et paberlehe kõrval olete võtnud omaks Võrumaa Teataja digilehe, jälgite meie kodulehte ja online-uudiseid, olete meie sõbrad Facebooki lehtedel, millest kõige noorem on Võrukael. Veel on meil huvilistele pakkuda pildigaleriis ligemale 30 000 fotot, videogaleriis mitusada videot. Nii saamegi kokku suure sõpruskonna – 50 000.

Neljapäevases ajalehes avaldasime siinsamas teisel leheküljel rõõmustava info, et Võrumaal on elanike arv kasvanud Haanja, Lasva, Urvaste ja Võru vallas. Kuigi tervikuna maakonna elanike arv vähenes, siis küllap varsti astub nende nelja valla kõrvale teisigi omavalitsusi.

Tahame hingata maakonna ja terve Kagu-Eestiga ühes rütmis. Just praegu on käimas omavalitsuste lehekülgede avaldamine. Praegu on huvitav vaadata, mis on vahepeal muutunud, sest kümmekond aastat tagasi sai samuti lugejaile tutvustatud kõigi omavalitsuste töid-tegemisi.

Taolisi ülevaateid pole kuskil maakondades veel tehtud. Suur tänu koostöö eest omavalitsustele. Veel saab õigustatult heameelt tunda koostöö üle Lõuna-Eesti haiglaga, sest juba pikki aastaid avaldame soovi korral kõigi vastsündinute fotod. Ka see ettevõtmine on Eestimaal ainulaadne.

Tasuta saab avaldada lapse õnnitluse ja pildi. Igal neljapäeval ilmub tasuta kultuuriürituste rubriik „Mis toimub?”, teisipäeviti leiab lehest kõigi omavalitsuste nädalaülevaate ja palju muud. Kord nädalas pärime siitkandist valitud riigikogulastelt päevakorras olevaid küsimusi. Kutsume ka lugejaid küsimusi saatma!

Kõike ei ole siinkohal võimalik üles lugeda. Täpsemalt saate meie lugejaist ülevaate järgmisel laupäeval, 16. jaanuaril, kui heidame pilgu ka laia maailma, kust Võrumaa Teatajat lugemas käiakse.

Suur tänu teile, Võrumaa Teataja lugejad! Suur tänu reklaamiklientidele, trükkalitele, postikandjatele. Eriti viimastele, kes praegust pakast trotsides Võrumaa Teataja teie postkasti toimetavad.


 

ARVAMUS