Menu

.      

Mihkel Raud: Twitter on tuumanupp su peos

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Autor: Mihkel Raud. Allikas: Tele2 blogi

Mihkel Raud käib suhtlusvõrgustikes nagu Facebook ja Twitter haruharva. Nutisõltlase hinnangul on see väga tore, sest nüüd on tal aega ka päris asjadega tegeleda. Miks Mihkel Raud sellise otsuse vastu võttis?

„Mis siis juhtub, kui anda hullule sülearvuti ja Twitter? Algab kolmas maailmasõda. Kui neli sõpra 2006. aastal 140-tähemärgilise piiranguga sotsiaalmeediavõrgustiku leiutasid, ei osanud nad midagi sellist muidugi ette näha. Ilmselt ei osanud nad üldse midagi ette näha, sest valdav osa start up’e lõpetab esimese aastaga prügikastis ja miks pidanuks Twitteriga teistmoodi minema. Ometi läks ja tänaseks on Twitteril 313 miljonit aktiivset kasutajat,“ kirjutas Raud Tele2 blogis.

Raua hinnangul pole sajad miljonid kasutajad midagi erakordset, kui üks neist ei oleks juhuslikult Donald Trump. „Sellest poleks ka teab mis lugu, kui Donald just hiljuti Valgesse Majja ei kolinuks. Ja isegi sellest ei juhtuks automaatselt veel midagi, sest öistel tundidel jumal teab millises konditsioonis jumal teab mida sotsiaalmeediasse postitavad poliitikud pole mingi anomaalia, isegi Eesti on neid triiki täis,“ mõtiskles Raud.

Raua sõnul on paraku Toomas Hendrik Ilvesel ja Donald Trumpil vähemalt üks oluline vahe: neist ühest sõltub jube palju, sealhulgas planeedi Maa julgeolek. „Nii võibki Twitter osutuda võimsaks taparelvaks ja esimesed märgid sellest on õhus,“ ütles Raud.

Allikas: Tele2 blogi

ARVAMUS