Menu

.      

JUHTKIRI Kaitseväe ees justkui kaitsetud

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Ei saa väita, et seni on võrokesteni jõudnud vaid teated kaitseväe heidutuslikest tegudest Põhja-Eestis. Sellest, et Sõnajalgade plaanitav tuulepark segaks luuramist (viiks võib-olla elektrihinna alla ning annaks tuulikumeistritele tööd) ja et Tapa kanti tahetakse kaitse-eelarveväliselt peale arvukate kasarmute ja garaažide ehitada ka miljoneid maksev tankitee ning juba niigi projektist kallim RB vajab lisaraha militaarkohandusteks.

Nüüd on kuumenenud Võru linna ja Taara kasarmute suhted, sest militaarlinnak tahab laiendamist, kuid sellega ollakse nõus vaid raha eest. Loomulikult käivitus linnaisadevastane propagandamasin, mis jahvatab kaitsjate nörritamise ja muu seesuguse teemadel. Teades KV ja VLV kübersõjalist ressussi, on võitja ette teada. Kaitsevägi, mis kasutab meie linnakest ohvitseride majutamiseks ja harjutab siin linnalahinguid, saab veenva võidu.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

ARVAMUS