Menu

.      

ARVAMUS Mis on armastus? Armastus on tasu armastuse eest!*

  • Kirjutas Kalev Annom

Kalevi alt välja, 3. E-riik ei saa rahvaga suhelda?

KALEVI ALT VÄLJA NR 67 > Viimasel ajal (aastatel) on levinud erinevad petuskeemid küll telefoni, küll elektronposti, küll veebi vahendusel. Kõigi eesmärk on petta välja raha ja ainult raha. Võime häbematutele petturitele anda igasuguseid nimesid. Kõige levinum nimi on armupetturid, kuid ikkagi ja ainult on tegu raha väljapressijatega.

Äsja öeldi välja, et möödunud aastal peteti meilt välja üle kaheksa miljoni euro! Õpetajate streigirahu maksis ainult viis miljonit eurot!

Komplimentide raamat

On isegi kirjutatud, et on olemas komplimentide raamat, kus petistele abiks 60 meelitussõna või lauset. Brittide Daily Mail nimetab seda raamatukest või kaustikut lausa petturite piibliks, kus on ka soovitused, kellele helistada või õngitsuskiri saata. Soovitav on kontakt saada üle 40aastaste naiste, kuid ka meestega. Sobiv on (hilis)õhtune aeg, sest siis jääb uinudes viimasteks sõnadeks meeldiv kompliment ja see lihtsustab järgmisel helistamisel jätkata juba nagu peaaegu tuttava inimesega. Nii jõutakse ohvri rahale järjest lähemale. Selline suhtlemine võib kesta isegi mitu kuud.

Üllatav reaktsioon

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

ARVAMUS