Päikeselist ilma jagub nädala lõpuni

pixabay

Ilmateenistuse prognoosi järgi jagub päikeselist ilma nädala lõpuni, uue nädala alguses hakkab aga vihma sadama ja pääsu pole ka lörtsist. 

Laupäeval on vähese või vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni +1 kraad, saartel ja kohati rannikul tuleb kuni 3 kraadi sooja. Päeval on vähese või vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 10-14, rannikul kohati 7 kraadi. 

Pühapäeva öösel on muutliku pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt kagutuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt kagutuul 2-8 m/s. Sooja on 7-12 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub ida- ja kagutuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub idatuul 4-10, põhjarannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 5-11 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD