Menu

.      

Auhindade viimine Võrukaela konkursi võitjatele, 2

Žürii kolmas lemmik, kaheaastane Kait Kristjan Kann, kes elab Rõuge vallas Handimiku külas, koos ema Kätlini ja isa Kaupoga oma kodu õuel mänguauto seljas. Foto: ANDREI JAVNAŠAN(Algus neljapäevases Võrumaa Teatajas.)

Uus võrukael

Verijärvelt sõidame edasi Vastseliina valda, Voki külla, kus elab žüriihääletuses teisele kohale tulnud Egert Nagel, kes oli fotol koos sugulase lambatallega. Tema emale Brett Koemetsale helistades selgub, et peres on veel üks rõõmus sündmus – nimelt sündis Egertile 17. augustil Lõuna-Eesti haiglas väikevend. Kui Egerti poole jõuame, siis on ema lapsega juba kodus ja beebile on nimigi ära pandud – Airon. Egertil on eriti hea meel Konksupoe välja pandud spinningu üle, mida ta lahkelt väikevenna jaoks lubab hoida. Kasutada võib seda aga ka tema isa Erki Nagel. „Kui ära ei lõhu,” lisab Egert. Egert sai ka paadisõidu Tamulal, perepileti kinno ja Võrumaa Teataja poolaastatellimuse.

Poiss on juba seitsmeaastane ja läheb sügisel Vastseliina kooli. Tarkuse taga nõudmises on tal väga väärikad juured – tema vanavanavanaisa Oskar Nagel oli kooliõpetaja ja Siksali algkooli juhataja.

Viimaks viime auhinna kätte kaheaastasele Kait Kristjan Kannile, kes elab Rõuge vallas Handimiku külas. Tema oli pildil vahvalt sukeldumas. Foto autoriks on väikemehe ema Kätlin Kann, kes on Rõuge lasteaias ujumisõpetajaks. Tore pilt sai tehtud lasteaia basseinis veealust kaamerat kasutades.{jcomments lock}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD