Menu

.      

Riik avas oma kukru nadis seisus Tallinna maantee korrastamiseks

  • Kirjutas Sten Sang

Ministeeriumilt toetuse saanud Tallinna maantee ehitustöid on plaanis alustada veel sellel aastal ning tööd peavad olema lõpetatud järgmise aasta lõpuks. Foto: AIGAR NAGEL

Võru linna avalike suhete spetsialist Marianne Mett annab teada, et Tallinna maantee remondiks on majandus- ja kommunikatsiooniministeerium otsustanud eraldada 340 000 eurot toetust, millele lisandub linna omafinantseering 140 000 eurot.

Ehitustöid on plaanis alustada veel sellel aastal ning tööd peavad olema lõpetatud järgmise aasta lõpuks.

Riigi tugi vajalik

Mett lisab, et täpsed maksumused selguvad hankega, mille tehniliste tingimuste koostamine on praegu töös. „Plaanis on tänavakatendi vahetus lõigus Vanajõe sillast Ringteeni ning katendi vahetus koos väljakaeve ja tagasitäitega lõigus Roosi tänavast Vanajõe sillani. Me oleme korduvalt kurtnud Kagu-Eesti toetusgrupi juhile Anneli Otile oma muret, et maakonnakeskuste tänavate korrashoid on väga suur valukoht ja sinna peab riik rohkem panustama.” Linn ainult omatuludega linna läbivaid transiitteid reaalselt korras hoida ei suuda. Toetuse saamine saigi teoks tänu sellele, et ministeerium suurendas seda fondi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD