Menu

.      

Esmaspäevast kehtima hakanud piirangud on paljude ettevõtete ja klientide jaoks ebaselged

  • Kirjutas Kadi Annom

Võru Rimis asuv Peetri Pizza tegeleb suures osas kaasamüügiga. Juhul kui piirangud nõuavad, on võimalus ka eraldi sissepääsuks väljast. Fotol klienditeenindajad (paremalt) Eveli Liiv ja Kerli Pihus. Foto: AIGAR NAGEL

Alates 9. augustist jõustusid mitmed koroonaviiruse leviku tõkestamiseks kehtestatud piirangud. Nende hulgas mitmed piirangud, mis on mõeldud toitlustus- ja meelelahutusasutustele.

Kriis.ee leheküljelt on hõlpsasti leitav info, et toitlustusasutuste nii sise- kui ka välistingimustes võib kokku ilma nakkusohutuse kontrollita viibida kuni 50 inimest. Muuhulgas säilib võimalus pakkuda osalemisvõimalust suuremale arvule isikutele, kui tagatakse kõikide tegevuses osalejate nakkusohutust tõendavate tõendite (vaktsineeritus, läbipõdemine või negatiivne COVID-19 testi tulemus) kontrollimine.

Võru- ja Põlvamaal ei ole palju toidukohti, kuhu mahuks korraga üle 50 inimese, mistõttu ei tundu uute piirangute kehtestamine esiti midagi muutvat. Küll aga tekitas nädala alguses külastajates meelehärmi Põlva kaubamaja kohvik, kuhu ilma nakkusohutust tõendava tõendita kliente ei lastud. Põhjenduseks asjaolu, et kuna toidukoht asub kaubanduskeskuses, siis klientide piirmäär ei kehti üksnes kohvikule, vaid klientide arv liidetakse keskuse omaga.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD