Menu

.      

Noor mees võitis mänguportaalis 7,2 miljonit eurot

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Ehitajana töötav noor mees võitis mänguportaalis 7,2 miljonit eurot, tegu on suuruselt teise Eestis õnnemängudes võidetud summaga

Optibeti mänguportaalis Mega Moolah mängus 3,7 euro suuruse panuse teinud 30-aastane eestlane võitis  7,2 miljonit eurot, Värske võidu näol on tegu teise suurima Eestis õnnemängudes võidetud summaga ja suurima võrgukasiinos võidetud summaga, edastas ettevõte.

Ehitajana töötav õnnelik võitja oli võitu nähes pehmelt öeldes üllatunud. „Pidin mitu korda lugema, et aru saada, mis nüüd juhtus!“ ütles mees. „Lugesin meediast uudist, kus eestlane 6,5 miljonilise rekordvõidu sai ning mõtlesin huvi pärast sama mängu proovida.“

Võidetud raha eest plaanib mees osta maja, auto ning mingi osa ka investeerida. Ka eelmine võitja plaanis võidusumma eest kodu soetada.

Tegu on teise suurima Eestis õnnemängudes võidetud summaga ja suurima online-kasiinos võidetud summaga.. Aastal 2010 võideti Viking Lotoga aegade suurim võit 10,8 miljonit eurot ning tänavu  juunis Optibeti mänguportaalis 6,5 miljonit eurot. Juunikuise võidu sai Soomes elav 30-aastane mees. Ka see võit tuli 3,7 euro suuruse panusega mängus Mega Moolah.

20 PÄEVA ENIMLOETUD