Menu

.      

FOTOD Misso sotsiaalkeskuse kliendid hindavad uuenduskuuri läbinud ruume kõrgelt

  • Kirjutas Kadi Annom

Pärast ligi aasta kestnud renoveerimist avati oktoobrikuu teises  pooles Misso teenuskeskus, sotsiaalkeskus ja perearstipraksis  aleviku keskel, samas majas rahvamaja ja raamatukoguga. FOTOD: Aigar Nagel

Pärast ligi aasta kestnud renoveerimist avati oktoobrikuu teises pooles Misso teenuskeskus, sotsiaalkeskus ja perearstipraksis aleviku keskel, samas majas rahvamaja ja raamatukoguga.

Teenuskeskus ja perearstipraksis olid seal juba varem, uuendusena on sinna nüüd rajatud ka eraldi sissepääsuga sotsiaalkeskuse ruumid. Kuigi avamispidu sai 19. oktoobril peetud, ei olnud ruumide kasutajatel veel võimalust sissekolimiseks. Laupäeval, 30. oktoobril sai aga kauaoodatud sündmus teoks ja nüüdseks on sotsiaalmaja kliendid uues kodus veetnud juba peaaegu nädala.

Teenusmaja kliendid Mari ja Rein (ees). Misso piirkonna sotsiaaltöö spetsialist Marika Heinvee (taga, vasakult) Misso  sotsiaalkeskuse hooldustöötaja Meelike Kadai ja Rõuge valla  sotsiaalosakonna juhataja Triinu Õispuu uues ühisköögis, kus  veedetakse vaba aega telerit vaadates. Fotod: AIGAR NAGEL

FOTOD Misso sotsiaalkeskuse kliendid hindavad uuenduskuuri läbinud ruume kõrgelt FOTOD: AIgar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD