Menu

.      

FOTOD Riigikogu esimees Jüri Ratas tutvus maakonnavisiidil muu hulgas Eesti ainsa setokeelse lasteaiarühmaga

  • Kirjutas Kadi Annom

Eile oli riigikogu esimees Jüri Ratas koos riigikogu liikme Anneli Otiga visiidil Setomaal. Muu hulgas külastati Värska lasteaia  Eesti ainukest setokeelset lasteaiarühma. Kauged külalised võeti vastu õuesõppetunni ajal ning kostiks pakuti teed Siberi  setude meega. Foto: AIGAR NAGEL

Eile külastas riigikogu esimees Jüri Ratas maakonnavisiidi raames Setomaad. Hommikut alustati Värska gümnaasiumis, kus Ratas andis külalistunni 9.–12. klassi õpilastele, seejärel suunduti Setomaa vallavalitsusse, Värska lasteaeda, Värska kordonisse kohtuma kordonijuhi Arvi Suve ja komandopealiku Raivo Kunstiga, OÜsse Värska Laht ning Inara Vanavalgõ Kohvitarrõ.

Värska Lasteaed FOTO: Aigar Nagel

Oma sotsiaalmeediapostituses nimetab riigikogu esimees Setomaad Eestimaa üheks eriliseimaks paigaks. Külaskäiguks valitud sihtkohad olid mitmekülgsed ning huvitavad. Vaadati üle nii Setomaa haridusasutused kui ka ettevõtjate käekäik.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD