Menu

.      

Kagu-Sell 30 – 22.02.2022, Lille 22

  • Kirjutas Kalev Annom

Kagu-Selli autoteeninduskeskus Võrus Lille tänav 22. Tehnoülevaatus on Roopa tänav 5.  Fotod: KALEV ANNOM

Järgmise nädala alguses tähistab 30. tegevusaastat Võrus Lille tänaval asuv autoteeninduskeskus Kagu-Sell. Kodulehelt saab teada, et Kagu-Sell on asutatud 22. veebruaril. Juhuslikult saab siin osutada tähelepanu numbrile kaks (2).

Kagu-Selli kolmekümnes sünnipäev on 22.02.2022 Lille tänav 22 ja seda tegid kaks meest: Reino Mokrik ja Raivo Jeenas. Sel nädalal tuli välja, et dokumentides on Kagu-Selli sünnipäevaks 21. veebruar. Mehed ei oska ise ka selgitada, miks nii, kuid selgemast selgem on, et siis kehtis veel rubla, Taara kasarmutes olid Vene sõjaväelased ja linnapeaks sellel keerulisel ajal Neeme Haug.

Auto ülevaatus 25 rubla, kann õlut 30 rubla

Reino Mokrik ja Raivo Jeenas tänavad tolleaegset gaasianalüsaatorite tehase peainseneri Mart Perlit, kes aitas alustamise raskusi ületada.

Kagu-Selli asutajad Reino Mokrik (vasakul) ja Raivo Jeenas meenutavad, kuidas  30 aastat tagasi  sai linnavalitsuses Kagu-Sell  registreeritud  ja teavad, et siis  oli linnapeaks Neeme Haug. FOTOD: Kalev Annom

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD