Menu

.      

FOTOD Grillipäev ehk peakokkade kontaktseminar Murimäe veinikeldri terrassil

  • Kirjutas Kalev Annom

Umameklased Murimäe veinitalus Eestimaa Peakokkade Ühenduse ja Võrumaa Talupidajate Liidu koolitusel. Fotod: KALEV ANNOM

Möödunud nädalal oli Truuta külas Murimäe veinikeldris Võrumaa Talupidajate Liidu ja Eesti Peakokkade Ühenduse koostöös talvine grillipäev, kus valmistati viis grilltoitu, mille juurde pakuti viit (vahu)veini.

Grillipäev kalast magustoiduni

Võrumaa Talupidajate Liidu tegevjuht Marika Parv seletab, et õppepäeva toimumist segas küll koroonaviirus, kuid nüüd on kohal nii peakokad, umameklased kui ka veinikeldri perenaised ja loomulikult ka Muri, kõik kokku paarkümmend inimest.
„Kontaktseminaril saab kõike ise näha, maitsta ja kogeda ning pole vähem oluline, et kõik toimuv käib elektrit kasutamata, paras väljakutse on desserdi valmistamine,” rõhutab tegevjuht Marika Parv.

Võrumaa Talupidajate Liidu tegevdirektor Marika Parv, tippkokk Allar Oeselg ja Eesti BBQ mitmekordne meister Tarvo Kullama. FOTOD: Kalev Annom

Esimene roog – kiirpitsa

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD