FOTOD Mööblitootjate aastakonverentsil räägiti nii kliimakriisist kui ka haridusreformist, aga kriitikat oli ka valitsuste üle

Ettevõtjate paneel, esinejad Indrek Aasna, Jonatan Karjus, Peeter Kuum

Kagu-Eesti Puiduklaster, Eesti Mööblitootjate Liit ja kompetentsikeskus TSENTER kutsusid 16. augustiks sektori ettevõtjaid ja koostööpartnereid konverentsile „Mööblitootmise väljakutsed 2024. Konverentsil osales 102 puidu- ja mööblivaldkonna ettevõtete juhti ning valdkonda toetavate ettevõtete ja organisatsioonide esindajat. Tartumaal Luke Majas toimunud konverentsi päevakavas olid hetkel mööblitootjaid kõnetavad teemad – ülevaade puidu- ja mööblitööstuse hetkeseisust ning trendidest, rohemajanduse teemad, muutused kutsehariduses. Muuhulgas räägiti, mis on ESG ja kuidas see praktikas rakendub. Kuulati ettevõtjate kogemuslugusid muutuvas majanduskeskkonnas, toimetulekust ja väljakutsetest. Päeva lõpetas arutelu tööstuspoliitika tulevikusuundadest.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD