Lasva järvemuusika 20. aastapäevaks sündis uus publikurekord

Õhtuse kontsert-vaatemängu eel andsid Võru vallavanem Kalmer Puusepp ja Võru vallavolikogu esimees Georg Ruuda üle tänukirjad neile, kes on andnud oma panuse Lasva järvemuusika toimimisse.

Õhtuse kontsert-vaatemängu eel andsid Võru vallavanem Kalmer Puusepp ja Võru vallavolikogu esimees Georg Ruuda üle tänukirjad neile, kes on andnud oma panuse Lasva järvemuusika toimimisse. Fotod: JASSU HERTSMANN


20 aastat ilusaid hetki Lasva järvemuusikal sai taasiseseisvumispäeva eel, 19. augustil jätku veel ilusama ja võimsama juubelipeoga. Lasva kogukonna inimesed on 20 aastat ühte sündmusesse üheskoos panustanud, pakkudes kogukonnale ja külalistele kauneid elamusi nii vaatamiseks kui ka kuulamiseks.

20. Lasva järvemuusika peaesinejad olid Gerli Padar ja Alen Veziko. Juubelipidu ilmestas maagiline vesiekraan Lasva järvel.

Tänavusel Lasva järvemuusika-festivalil sündis ka uus publikurekord, mis võttis pahviks nii korraldajad kui ka esinejad.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD