Menu

.      

Reformierakonna Võrumaa piirkonna arendusjuht pani ameti maha

Elleri-Kristel Kelp kuu algul kirikuplatsi laadal Võrus.  Väljavõte Facebooki leheküljelt.Reformierakonna Võrumaa arendusjuhi Elleri-Kristel Kelpi seletuskiri erakonnale.LOOBUMINE? • Reformierakonna Võrumaa piirkonna arendusjuht Elleri-Kristel Kelp, kes sattus erakonnas kahtluse alla seoses sisevalimistel toime pandud pettusega, pani reedel oma ameti maha ja astus samas erakonnast välja.

 

„Kuidas tekkis varikontode idee ja tegemine, ei mäleta,” kirjutas Kelp reedel erakonnale esitatud seletuses, „olin lihtsalt selles asjas nii sees, et reaalne mõtlemine puudus. Ja nii saigi välja valitud suvalised nimed ja nende eest hääletatud. Ilmselt tegin seda meeltesegaduses. Vabandan siiralt oma teo ja erakonnakaaslaste ees.”

Veidi enam kui aasta aega arendusjuhi ametit pidanud Kelpi seletusest tuleb välja, et ta hääletas kokku kaheksa inimese eest ning andis hääled Kristiina Ojulandile ja Kaja Kallasele. Seda oli ta teinud Kristiina Ojulandi nõuniku Anu Kikase soovitusel, et naised võiks naisi toetada.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD