Menu

.      

Võrumaa Teataja saadab kooli

VÕITJAD ❯ Juulikuu algusest alates käis kampaania „Võrumaa Teataja saadab kooli”, kus Võrumaa Teataja head kooostööpartnerid OÜ Condor, Chillin, Magaziin, Adrenalin Arena ja Erki Lupp (DJ Major) Hummeriga panid Võrumaa Teataja tellijatele välja väga erinevaid auhindu. Suur tänu toetamise eest!

Äsja selgusid võitjad. Palju õnne võitjatele ja eriti neile, kelle peres on lapsi, kes kohe kooliteed alustavad. Esmaspäeval saavad Hummeriga kooli sõita Janek Laari lapsed, kes lähevad Kreutzwaldi gümnaasiumi teise ja kolmandasse klassi.

Acer One sülearvuti võitnud Evi Leppmets Võru vallast Koselt küsis telefonile vastates, et kas see on ikka tõsi, et ta on arvuti võitnud? Senini on Evi Leppmets kasutanud arvutit raamatukogus. „Elan majas, kus on ka raamatukogu ja sellepärast oli mugav seal arvutit kasutamas käia, kuid ega ma suur arvutikasutaja ole,” rääkis Evi Leppmets. „Kui aga arvuti kodus olemas, eks ma siis kasutan teda ka rohkem.”

Kooliaasta alguse auhinnad läksid Antsla valda Kaikale, Rõuge valda Ristemäele, Haanja valda Villa külla, Vastseliina valda, Võru valda, Võru linna. Auhinnasaajate seas on nii paber- kui ka digilehe tellijaid ja otsekorralduslepinguga lehe saajaid. Kinkekaardid saadame võitjaile koju postiga.

VÕITJAD:

❯ Arvuti
EVI LEPPMETS

❯ Arvutiooldus
ÕIE PERLI
EINAR KAUNIS
RAINER STALKOV

❯ Magaziini kinkekaart
HELJU ZEKKER
EVALD HUSSAR

❯ Mootorrattasõit
AARE KRIISA

❯ Chillin kinkekaart
TIIU VÄRTON
PEEP KIMMEL
SULEV SOKK
EHA LUMI
ALLY KÄGO
LIIVIA BLAUSS
MAE KUHLBERG
HEINO MELTSOV
MARIA PINNAR
TEA TREIMUTH

❯ Hummeriga kooli
JANEK LAAR

{jcomments lock}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD