Menu

.      

Kagukeskuse poest viisid vargad seina kaudu 10 000 euro eest kaupa

Pildil on näha kaetud koht Võru Kagukeskuse seinas, mille kaudu käisid vargad ööl vastu reedet tehnikapoe laos sees.   Foto: Võrumaa TeatajaTELERIVARGAD • Võru Kagukeskuses asuva tehnikapoe laost viisid seni tabamata vargad ööl vastu reedet kaupa ligi 10 000 euro eest.

Politsei, kes on asunud juhtumit uurima, teatas, et ajavahemikul 19.–20. september murti sisse Võru linnas Kooli tänaval asuvasse kaubanduskeskusesse ja varastati erinevaid telereid. Kahju on umbes 10 000 eurot.

Eile päeval olid elektroonikapoe töötajad parasjagu koostamas varastatud kauba nimekirja ja tegemas politseile asja kohta avaldust. Samuti vaatasid nad läbi kaupluse turvakaamerate salvestusi.
Täpsemaid kommentaare asja kohta kaupluse töötajad ei soovinud anda. Samuti keeldus kommentaaridest Kagukeskuse omanik Meelis Munski.

Võib arvata, et vargad valmistusid põhjalikult ette, sest nad olid osavalt teinud seina sisse täpselt sellise umbes meetri kõrguse augu, et teleka karp läbi mahuks. Auku kattis reklaamplakat, mis praeguseks on eemaldatud, aga mis võis varjata auku seina sees juba varem. Samas kõrval käivad tee-ehitustööd, nii et liiklus sel lõigul Kooli tänaval oli vahepeal suletud.

Vargad pidid ka kaupluse sisemust põhjalikult tundma ning teadma lao asukohta ja kauba asetust, sest kõigist signalisatsiooni- ning turvaseadmetest suudeti mööda hiilida.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD