Menu

.      

Ettevõtluspäev andis tõuke ettevõtlusega alustamiseks

Koolitaja Harald Lepisk (pildil paremal) juhatab sisse ettevõtluspäeva, pildil vasakul arenguagentuuri juht Ivika Nõgel. Foto: Võrumaa Teataja

ETTEVÕTLUSPÄEV • Neljapäeval Kubija hotellis läbi viidud Võrumaa ettevõtluspäev süstis ettevõtluse huviga inimestesse soovi ettevõtlusega alustamiseks.

Päeva juhatas sisse ideede tekitamise treener Harald Lepisk, kes pani alustuseks kõik kohalolnud püsti tõusma, naeratama ja teineteise kätt suruma ning ütlema: „Ma olen ettevõtja!” Nii nagu öeldakse, et julge pealehakkamine on pool võitu, juhtis Lepisk tähelepanu ettevõtja rollis vajaminevale enesekindlusele.

Ettevõtluspäeva avaettekandes võttis sõna Võrumaa arenguagentuuri juht Ivika Nõgel, kes juhtis tähelepanu ettevõtluskultuuri muutumisele. Kui veel mõned aastad tagasi sai ettevõtja hakkama omaette nokitsedes ja kõike saladuses hoides, siis nüüd tuleb alustamiseks ja ellujäämiseks oma plaanidest pidevalt rääkida. Head näited on üleilmselt tuntud veebikeskkonnad Google ja Facebook, mille tegevus ja areng toimub pideva ülemaailmse tähelepanu keskpunktis.

Küsimusele, millega tasuks praegu tegelema hakata, vastas Ivika, et tegeleda tuleb sellega, mille järele hing igatseb. Teada on, et kõige paremini õnnestuvad need ettevõtmised, mis on nii-öelda südamega tehtud.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD