Menu

.      

IRLi tüli järgmine vaatus – kättemaks Hõrakule?

IRLi ilusast valimisbülletäänist välja jäänud Sairos Hõrak (keskel) linnavolikogu istungil Võrumaa Teatajat lugemas, temast paremal Henni Nassar, kes hülgas IRLi Valimisliidu VVV kasuks lahendamata obrokitüli pärast.   Foto: Võrumaa TeatajaVEIDRUS • Võru linnas liiguvad jutud, et Võru IRLi endise linnaosakonna juhi, volikogu liikme Sairos Hõraku valimisbülletäänist väljajäämisel on inetud tagamaad – erakonnakaaslaste kättemaks selle pärast, et Hõrak sõbrustas erakonnakaaslaste survel abilinnapeaameti maha pannud Kristjan Võrnoga.

Natuke aega tagasi potsatas võrulaste postkastidesse IRLi värviline, lausa 96-leheküljeline valimisbülletään „Imeline Võru”, mille esikaanel ilutseb naeratav maavanem Andres Kõiv. Teostus on meisterlik ja väljanägemine võrratu, uhkem kui ühegi teise erakonna oma, aga sees on suur viga – viimasel leheküljel olevast nimekirjast on puudu ühe kandidaadi nimi ja number ning see ei ole keegi muu kui ASi Võru Vesi juht Sairos Hõrak, kes oli kuni selle aasta 29. juulini Võru linnaosakonna juhiks.

Hõrak ise jääb oma bülletäänist väljajäämist kommenteerides džentelmeniks, märkides vaid, et kandideerib ikka ja tema number on 154. „Ma ei tahaks erakonnale enne valimisi varju heita,” põhjendab ta oma napisõnalisust.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD