Menu

.      

Metsavenna peremees Meelis Mõttus valmis hakkama vallavanemaks

Metsavenna talu peremees Meelis Mõttus kuu aega tagasi tutvustamas talu söögimaja laiendust. Foto: Võrumaa TeatajaVALLAVANEMAKANDIDAAT ❯ Eesti lõunatipus Mõniste vallas Metsavenna talu pidav Meelis Mõttus on valmis hakkama pärast valimisi vallavanemaks. Mõttus ütles selle sõnumi välja neljapäeva pärastlõunal ETV 2 Võrumaa- teemalises valimissaates.

„Kui te usaldate mind ja minu erakonnakaaslasi sama palju või natuke rohkem kui neli aastat tagasi, olen valmis võtma suurema vastutuse valla ees ja hakkama vallavanemaks,” ütles Mõttus, „see otsus on olnud raske, aga möödapääsmatu, sest süda valutab Mõniste tuleviku pärast.”

Mõttus ütles, et usaldab oma fi rmade töötajaid ja on kindel, et nad saavad ka ilma temata hakkama.

Meelist on lubanud aidata pere: poeg, kes õpib maaülikoolis agronoomiks, tütar, kes õpib Austraalias inimressursside juhtimist, ja naine, kes hoiab silma peal Metsavenna talus toimuval. „Mind on lubanud aidata paljud noored ja vanemad inimesed, kes õpivad või töötavad ajutiselt väljaspool Mõnistet,” lisas Mõttus, „mind on lubanud aidata Mõniste valla inimesed.”

Mõttus on hakkamist täis, et koos hakata muutma Mõniste elu ja määrama selle piirkonna tulevikku. „Me kaardistame kiiresti võimalikud elamukrundid Mõniste vallas ja anname neist teada,” märkis ta, „me otsime võimalusi, et neid krunte saaks soodsalt osta koduvallast ajutiselt lahkuma pidanud inimesed, kes soovivad kodukülla pesa rajada, et kunagi naasta.”

Mõttuse soov on koos koduvalla rahvaga kujundada Mõnistest maailma parim elukoht. „Sellise kohana pean ma silmas paika, kus on puhas ja terve loodus ning hästi välja arendatud infrastruktuur,” rääkis Mõttus, „kus on hästi tasustatud töökohad. Kus on kaasaegsed võimalused kultuuri ja spordi harrastamiseks. Kus on head arstiabi võimalused. Kus on turvatunne olukorra ees, kui sa ise enam endaga hakkama ei saa.”{jcomments lock}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD