Menu

.      

Põlvamaal kadunud 12-aastane Kirsika jõudis koju tagasi

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

26.11.2022 17:12

Politsei teatel on teisipäeval Põlvamaal kaduma läinud 12-aastane Kirsika taas kodus ja temaga on kõik korras.

Kirsika pidanuks teisipäeval kella poole viiese bussiga Tartusse oma sõbranna juurde sõitma, kuid sinna tüdruk ei jõudnud.

Samamoodi lahkus tüdruk kodust ka nädalapäevad tagasi ning siis leiti ta Tallinnast aega veetmast. 


Politsei palub kaasabi selgitamaks 12-aastase Kirsika asukohta, kes lahkus 22. novembril oma kodust Põlvamaal Kanepi vallas ning ei ole seni sinna naasnud.

Politseile laekus teade, et 22. novembril lahkus oma kodust Põlvamaalt Kanepi vallast 12-aastane Kirsika, kes pidanuks kella poole viiese bussiga sõitma Tartusse oma sõbranna juurde. Sinna tüdruk aga ei jõudnud ning praegu on teadmata, kus ja kellega ta aega veedab.

Politsei alustas teate laekudes tüdruku asukoha tuvastamisega. Kontrolliti erinevaid viibimispaiku nii Kanepi vallas kui ka Tartus. Suheldi ka Tartus elava sõbranna vanematega, paraku ei tea keegi seni, kuhu tüdruk liikus ning kellega aega veedab. Samamoodi lahkus tüdruk kodust ka nädalapäevad tagasi ning siis leiti ta Tallinnast aega veetmast.

Kirsika on 155-160 cm pikk, tal on mustad lühikesed juuksed. Kodust lahkudes olid tal seljas helehallid dressid, must jope, jalas heledad tossud ja kaasas roosa seljakott.

Politsei palub kõigil, kel on infot Kirsika asukohast või on teda kuskil liikumas näinud, sellest politseile numbril 112 teada anda.

20 PÄEVA ENIMLOETUD