Menu

.      

Politsei otsib jätkuvalt kadunud 30-aastast Vsevolodi

  • Kirjutas BNS

Politsei otsib jätkuvalt Tallinnas Mustamäel aprilli eelviimasel nädalal kadunud 30-aastast Vsevolodi, kes pidi minema Võrumaale sugulase juurde.

Mehe lähedane pöördus 21. aprillil politsei poole, teatades, et Vsevolod ei ole Tallinnas Mustamäel asuvasse elukohta tagasi naasnud ning tema mobiiltelefon on välja lülitatud, edastas BNS-ile Põhja prefektuuri pressiesindaja. Viimane kontakt oli lähedastel mehega 20. aprilli õhtul.

Praeguseks politseile teadaolevalt viibis mees 20. aprillil kella 18 paiku Rocca al Mare keskuse lähedal ning liikus Vabaõhumuuseumi tee suunas. Tema edasine teekond sealt on teadmata. 

Vsevolod on 180 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehitusega, kiilakas ja ta kannab prille. Tal võib seljas olla musta värvi jope ja teksapüksid. Jalas on tal tumerohelist värvi sportlikud jalanõud. Tal on kaasas ID-kaart ja mobiiltelefon, kuid see on välja lülitatud.

Meest näinud inimestel palub politsei helistada numbril 112 või 612 2973. Ka võib kirjutada Lääne-Harju jaoskonna uurijale See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. .

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD