Politsei palub abi Võrus liiklusõnnetuse uurimisel

Politsei palub abi Võrus liiklusõnnetuse uurimisel

Eile, 3. septembri pealelõunal saime teate, et Võrus Liiva tänaval juhtus liiklusõnnetus, kui ajutisel ülekäigurajal sõiduauto Toyota justkui lapsele otsa sõitis. Helistaja sõnul oli laps kukkunud, nutma hakanud ning seejärel oma teed läinud. Teataja sõnutsi läks peatumata oma teed ka autojuht.
 
Juhtunut pealt näinud inimene oli nähtust selgelt häiritud ning segaduse, ta peatas masina ja küsis, miks juht peale õnnetust peatumata lahkus. Õnneks talletas ta pildi masinast ja selle registreerimismärgist ning nii saime otse ja vahetult ka autojuhi enda käest uurida, mis täpsemalt juhtus.
 
Kuivõrd juhtunu osas ei ole asjad üheselt selged ning meil puudub teadmine ja südamerahu, kas lapsega on tõe poolest kõik korras ja kas ta on terve, palume me ses loos end ära tundval lapsel või tema vanematel politseiga ühendust võtta, et juhtunusse kindel selgus tuua.
 
Kontakti palume võtta Kagu jaoskonna uurija Kristoga telefonil 786 8239 või meiliaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..
 
Selle juhtumi valguses tahame esmalt tänada tähelepanelikku inimest, kes liikluses turvariski märkas ning sellest meile teada andis. Teisalt kutsume aga liiklejaid endid üles tähelepanelikkusele ning hoolivusele. Kui liikluses on juhtunud midagi ootamatut, olgu see õnnetus või midagi muud, siis palun tundke huvi, kas ja kuidas on olukorda teise osapoolega. Kellelgi meist ei saa olla nii kiire, et me unustame kaasliiklejat märgata või talle abi pakkuda.
 


 


 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD