Rüüstajad varastasid kalmistu küünlaautomaadist energiajooke

Rüüstajad varastasid kalmistu küünlaautomaadist energiajooke

Vandaalid lõhkusid ööl vastu neljapäeva Põlvamaal Rosma kalmistul küünlaautomaadi, millest nad varastasid raha asemel energiajooke ja šokolaadi, kirjutab Elu24.

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiesindaja Ragne Keiski sõnul sai politsei neljapäeva hommikul teate, et Põlva vallas Rosma külas lõhutud küünla- ja snäkiautomaadist on varastatud erinevaid kaupu. Enne klaasi lõhkumist lükati masin aga juba esmaspäeva hilisõhtul ümber ning löödi seda jalaga. 

"Paar päeva varem sai politsei samast kohast sarnase teate. Siis oli masin ümber lükatud ning see oli mõningal määral saanud kahjustada. Mõlema juhtumi osas on politsei alustanud väärteomenetlused ning asjaolude selgitamine käib," ütles Keisk Elu24-le.

Elu24-le laekunud info järgi varastati automaadist ära kõik Red Bulli energiajoogid ja Kinder Bueno šokolaadid. Tervislikud snäkid ja raha vandaalidele huvi ei pakkunud.

Eelmise aasta augusti lõpus Rosma kalmistule paigutatud küünla­automaadist sai lisaks snäkkidele osta küünlaid ning muid kalmistul vajaminevaid asju. Masin läks maksma 5000 eurot ja esialgu pole veel selge, kas tuleb tellida uus või annab lõhutud aparaati veel remontida.

Snäkiautomaadi kallal vandaalitsenutest palub politsei teada anda Põlva politseiuurijale Toomas Lihtmaale numbril 799 8383.


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD