Menu

.      

Loosivõitjad ja veel üks auhind

Foto: Võrumaa TeatajaPILDIKONKURSS ❯ Selgunud on esimesed loosivõitjad. Esimesena loosisime välja piletid kahele 1. augustil toimuvale Kõrsikute kontserdile Plaani karjamõisas, mille pani välja Rõuge noorteklubi. Fortuuna tahtel osutusid auhinnavõitjateks Ave Varstu vallast Kõrgepalu külast, Anna-Liisa Koort Võrust, Tuuli Õnnik, Silva Kalamees Väimelast ja Eneken Demant Võrust. Palju õnne! Piletid saab kätte Võrumaa Teataja toimetusest kuulutuste vastuvõtu toast.

Veel on meil rõõm teatada, et Lõuna-Eesti vahvaima vanaema konkursi auhinnakotis on jälle üks auhind juures. Võru pensionäride päevakeskus paneb omalt poolt välja kolm kiritelgedel kootud vaipa.

NB! Pilte ja kirjeldusi vahvatest vanaemadest saab saata kuni 15. augustini. E-posti teel saates on aadressiks See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., posti teel pk 1, Oja tn 1, 65602 Võru.

Võite pildi ja kirjelduse ka ise toimetusse kohale tuua, jättes selle kuulutuste vastuvõtu tuppa. Kui teil on konkursi kohta küsimusi, siis kirjutage e-postiaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD