Menu

.      

Jüri Luik ja Gert Goršanov kohtus vastamisi

Võru  ettevõtja, Chicago baari  pidaja  Gert Goršanov.    Foto:  Võrumaa TeatajaKOHTUISTUNG • Esmaspäeval olid Tartu maakohtu Võru kohtumajas vastamisi kaks poliitikas kaasa löönud tuntud Võru ettevõtjat – Jüri Luik ja Gert Goršanov.

Kohtunik Heiki Kolgi juhatatud istungil oli arutuse all Jüri Luige kaebus Goršanovi peale, et viimane jättis talle helitehnika eest tasumata kokku 6395 eurot. Asi juhtus möödunud aasta kevadel, kui Luik oli oma jutu järgi müünud Goršanovile helitehnikat kahes osas. Ühe osa eest ligi 2000 eurot tasus Goršanov ära, aga teise osa eest ligi 6000 eurot jättis tasumata.

Goršanov ütles kohtus, et on tasunud ühe osa helitehnika eest 2000 eurot ja teise eest 4000 eurot. Raha oli ta saanud oma endiselt elukaaslaselt korterimüügist ja andnud selle isiklikult Jüri Luigele üle, nagu Luik oli soovinud. Luik ütles, et esimese osa helitehnika oli mõeldud Võrus asuva Chicago baari jaoks, teise osa helitehnikat andis Luik rendile Boschwechteri baaris toimuma peo tarbeks. Võru ettevõtja, Pommionuna tuntud Jüri Luik.Pärast pidu oli Goršanov helitehnika ära viinud ja jätnud raha maksmata. „Helitehnika teise osa eest pole laekunud kohtus. Müüdud helitehnika kuulus ametlikult Luige abikaasale Annele, keda Luik kohtus esindas.

Kirjalikke lepinguid Luik ja Goršanov ei sõlminud, seetõttu oli tehinguid raske kohtus tõestada. Tegemist oli suuliste kokkulepetega, mida tunnistas kohtus ka Gert Goršanov. Samas ei tunnistanud Goršanov tehnika rentimist, vaid ainult ostu-müüki.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD