Menu

.      

Põhikoolilapsed tutvusid kunstiga tunnetamise kaudu

  • Kirjutas Kadi Annom

Galerist Stella Mõttus (paremalt) ja kunstnik Laura Kuusk Kanal galeriis niinimetatud limamattidel istumas. Fotod: AIGAR NAGEL

Esmaspäeva ennelõunal toimus Võru linnas Liiva-ATE keldrikorrusel asuvas Kanal galeriis lastele mõeldud kunstiüritus, kus oli kohal ka näituse autor Laura Kuusk.

Galeristi Stella Mõttuse sõnul ei ole sellist suurt lastele suunatud kunstiüritust Võrus ammu korraldatud. „Meil on käinud erinevad grupid, kuid nii suures mahus ei ole varem tehtud. Ühe päeva jooksul käib näitusega tutvumas ja kunstnikuga rääkimas 60 õpilast Kreutzwaldi, Kesklinna ja Parksepa koolist,” selgitas Mõttus ja lisas, et kunstniku kohalolu on näitusega tutvumisel suur eelis.

Näitusega käis tutvumas ka Parksepa keskkooli 4.b klass koos õpetajatega. Fotol lapsed koos (ülevalt paremalt) kunstiõpetaja Merit Süvingu, klassiõpetaja Ülle Noppeli, galeristi Stella Mõttuse ning näituse autori Laura Kuusega. FOTO: Aigar Nagel

Algklasside suur huvi

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD