Lastefestival muudab Võru nädalavahetuseks kogupere mängumaaks

Lastefestival muudab Võru nädalavahetuseks kogupere mängumaaks FOTO: Aigar Nagel

FOTOD: Aigar Nagel

Võrus peetakse laupäeval ja pühapäeval seitsmendat korda Eesti suurimat lastefestivali, mis muudab suure osa linnast kogupere mängumaaks. 

Festival avatakse laupäeva hommikul maskottide paraadiga. Kohal on üle saja maskoti ja kostüümides tegelast. Festivali ala linnas on ära jaotatud teemade järgi, milleks on mustkunst, tsirkus ja teadus, teater, seiklused ja atraktsioonid, mängude hoov, kino ja arvutimängud, mini-loomaaed, tehnikapark, esinejad vabalaval, noorteala ja pulbervärvipidu koos Villemdrillemi ja Karl Killinguga, melu tänavatel ning palju muud. Koguperekontserdil esinevad Alika ja Ant. Festivali lõpetab vahu- ja mullipidu. 

Linnapea Kalvi Kõva sõnul on Võru linna jaoks lapsed väga olulised. „Võru linn on lastesõbarlik ja oleme pingutanud, et lastega pered tunneksid end siin koduselt ja hoituna,“ sõnas linnapea. Ta lisas, et just lastele mõeldes sündis festival, milletaolist teist kodumaalt ei leia.

Lastefestival muudab Võru nädalavahetuseks kogupere mängumaaks FOTO: Aigar Nagel

FOTOD: Aigar Nagel

Festivali pileteid saab soetada Piletilevis, Võru Kandlest ja festivali ajal kohapeal. „Piletihinna oleme hoidnud taskukohase, et festivalist saaksid osa võimalikult paljud lapsed. Seetõttu on ka väga paljud tegevused sootuks tasuta,“ lisas lastefestivali projektijuht Kristi Vals. 


Lisainfo:

www.vorulastefestival.ee

Sotsiaalmeedias:

https://www.facebook.com/vorulastefestival


 

LOE VEEL

Klaastaara uputus

02-09-2024


 


 

ARVAMUS