Koduköögi perenaine paneb maitsvalt purki kõik aias valmiva

Oma laiast valikust nimetab koduköögi pidaja Marianne Mursal erinevaid salateid, letšosid, mahlasid, mehusid ja seenehoidiseid. Foto: AIGAR NAGEL

Võru linna külje all toimetab oma koduköögis pikka aega toitlustuse vallas töötanud Marianne Mursal. Kolmel päeval nädalas lõhnab majapidamises värske saia ja leiva järgi ning muudel päevadel on perenaise käed tööd täis hoidiste purki panemisega. Pererahva tegemistel hoiab silma peal majavalvur Armi, kel vanust tublid 11 aastat ning nimi saadud Kalevipoja koera järgi.

Kõnekas toiduainete valik

Marianne on lõpetanud Tallinna teeninduskooli koka eriala ning tema käekirja iseloomustamiseks on õpetaja Dina Aarma kasutanud sõna standard.