Kuidas tehnoloogilised uuendused on aidanud luua maailma parimad kasiinomängud

Veel paarkümmend aastat tagasi ei osanud keegi ette kujutada, et ruletti või mänguautomaate saaks mängida omaenda kodumugavuses aega veetes. Veel vähem suutis keegi ette kujutada, et kõik kasiinomängud on peatselt saadaval mitte lihtsalt internetis, vaid nutiseadmetes ning seda suurepärase kvaliteediga, mis jäljendab füüsilisi kasiinosid nii hästi, et polegi mahti mõnda mängusaali reaalselt külastada.

Tänaseks päevaks on see kõik igapäevane reaalsus, mida saab kohata pea igas Eesti veebikasiinos. Online kasiinomängud on saavutanud täiesti uue tasandi ja seda kõike tänu tehnoloogilistele uuendustele, mis on võimaldanud mängutootjatel tulla lagedale lahedamate mängudega.

HTML5 ja mobiiliajastu võidukäik kasiinodes

Üks kasiinomängude suurimaid uuendusi on mobiilisõbralik mängukogemus. Pole mingi saladus, et mobiilikasutajate hulk on kasvanud meeletult – statistika kohaselt oli 2019. aastaks mobiilikasutajaid juba ligi 5 miljardit. Sestap on kõik ettevõtted kärmelt üritanud leida viise, kuidas oma teenused viia nutiseadmetesse. Kasiinod pole siinkohal mingi erand.

Eesti mänguportaalid on enamasti kõik saadaval üksnes veebilehitseja vahendusel, mis tähendab, et enamike kasiinode jaoks polnud eriti raske muuta oma portaali mobiilisõbralikuks.

Konksukoht seisnes aga mängudes endis. Fakt, et sul on võimalik tänasel päeval mängida sadu slotikaid ja muid mänge nutiseadmes, on tegelikult omaette fenomen. Slotimängud on väga mahurikkad ja üsna nõudliku olemusega, mistõttu pidid mängutootjad leidma parema lahenduse, kuidas veebibrauseris võimaldada inimestel slotikaid nautida.

Selle jaoks võeti kasutusele HTML5 tehnoloogia, tänu millele on kasiinomängud mugavalt saadaval ka nutiseadme vahendusel.

2020. aastal loovad juba kõik kasiinomängude tootjad oma mängud kohe mobiilisõbralikuks ning aina rohkem tootjaid kohandavad ümber ka oma vanu mänge, et ka need töötaksid mobiilseadmetel.

Parimad kasiinomängud on juba tulevikuks valmis

Mobiilsed kasiinomängud pole kaugeltki uuenduste lõpp. Aina rohkem mängutootjaid on hakkanud kasutama VR-tehnoloogiat ehk virtuaalse reaalsuse tehnikat, mis võimaldab mänge muuta veelgi atraktiivsemaks. Üks maailma suurimaid ja tuntumaid kasiinomängude tootjaid Net Entertainment avaldas oma esimese VR-mängu juba 2018. aastal olles kohandanud oma populaarse slotika „Gonzo’s Quest“ VR-tehnoloogiale ning ka teised mängutootjad on selle tehnika poole vaatamas.

VR-tehnoloogia korral muutuvad online kasiinomängud reaalsemaks, kuna mängu on võimalik striimida 3D kujutluspildis, kasutades selle jaoks VR-peakomplekti. Sisuliselt on võimalik virtuaalse reaalsuse abil anda mängijatele kasiinokogemus, mis on niivõrd tõetruu, et tekib tunne nagu oleksidki parasjagu kasiinos! See on ka peamine eesmärk, mille poole mängutootjad püüdlevad.

Ehkki virtuaalse reaalsuse tehnoloogial põhinevad kasiinomängud ei ole veel nii levinud, eriti veel Eestis, on see kahtlemata üks lähituleviku tehnoloogilisi uuendusi, millel iga kasiinosõber ilmselt silma peal hoiab. Kes teab, võib-olla on võimalik mõne aasta pärast „jalutada“ Eesti online kasiinodes ringi, olles tegelikult samal ajal omaenda elutoas.

Filmikvaliteediga slotikad

Paarkümmend aastat tagasi tähendas slotikas seda, et sa pead vajutama kangi, et kolm erinevat sümbolit hakkaksid tiirlema ühel real. Kogu mängukogemus oli üsna robustne ja lihtsakoeline.

Tänapäevased kasiinomängud on sellest aga väga kaugel. Enamikes online kasiinodes on saadaval videoslotid ehk mänguautomaadid, mille graafika sarnaneb rohkem videomängule. Mis veelgi parem, põhimõtteliselt kõik neist on nö tasuta kasiinomängud ehk teisisõnu, need on saadaval tasuta demoversioonis, mille vahendusel saad näha mängu kõiki omadusi ilma, et peaksid reaalselt enda raha panustama.

Moodsad videoslotid sisaldavad peeneid graafikanüansse, mida oled kohanud vaid videomängudes. Vahel võib mängu sissejuhatuses olla isegi animeeritud videoklipp, mis jutustab mängu taustaloo lahti või reklaamib lihtsalt mängu olemust. Igal juhul on aga slotikate graafikakvaliteet muutunud kardinaalselt. Enamasti on sellised graafiliste uuendustega mängud ka parimad kasiinomängud, mida üldse võid leida, kuna lisaks võiduvõimalustele pakuvad need intrigeerivat mängukogemust.

Too kasiinokrupjee oma koju live-kasiino vahendusel

Paljudes Eesti kasiinodes on saadaval klassikalised kasiinomängud live-kasiino vahendusel. Live-kasiinos on ühel pool ekraani parasjagu kaunis krupjee, kes korraldab mängu ehtsas kasiinos. Kogu mängu striimitakse mängijatele reaalajas ning kõike filmitakse kõrgkvaliteetselt, tihtipeale eraldi loodud kasiinostuudios.

Selline tehnoloogiline edasiminek tähendab, et sul on võimalik mängida professionaalse krupjee vastu ilma, et peaksid kodust lahkuma!

Tehnoloogia võidukäik toob lahedaid uuendusi ka kasiinotööstusesse. Mida rohkem aeg edasi läheb, seda paremaid uuendusi võib näha. Ja mis kõige parem – enamikke nendest uuendustest saab kogeda iga eestlane, valides endale sobiva online kasiinoportaali.


 

SISUTURUNDUS

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD