Menu

4 tüüpilist viga, mida algajad võiksid online kasiinodes vältida

  • Kirjutas SISUTURUNDUS

Online kasiinosse registreerumine on põnevust pakkuv ja see pakub ka enamikele mängijatest palju lõbu. Kuid kui olete alles alustamas kasiinomängude mängimisega läbi interneti, võib teil alguses olla palju küsimusi. Näiteks võite küsida, kas ma tõesti võin võita jackpoti mängides mugavalt oma kodust? Või kas minust võib saada maailmakuulus pokkerimängija tänu online mängudele?

On täiesti normaalne loota ja mängida suurima võidu nimel, kuid kahjuks ei suuda enamik mängijatest selleni jõuda. Samas on olemas nii nippe kui ka nõuandeid, mille järgimine võib teie võiduvõimalust suurendada. Algajate puhul on väga tavaline teha mitmeid vigu ning just sellepärast me tahaksimegi siin teieni tuua kõige tüüpilisemad vead, et saaksite neid vältida ning oma online kasiinomängud tasuvamaks muuta.

1. Õppeprotsessi vahele jätmine

Üks levinumatest vigadest on otse mängu “hüppamine”, võtmata aega mängu õppimiseks. Igal mängul on oma reeglid ja on ka mängude variatsioone, kus reeglid võivad veidi erineda. Võtke aega, et mängimine hästi selgeks saada. Seadke endale reegliks, et esimene nädal või kaks on vajalikud ainult õppimiseks ning sel ajal pole teil vaja isegi muretseda, kui peaksite kaotama, sest lisaks kõigele on kaotamine väga tavaline osa kasiinomängudest.

Parim viis õppimiseks on kasutada tasuta mänge. Eesti kasiinode hulgast on Chanzil valikus tasuta mängud. Näiteks kui soovite mängida slotmänge, on saadaval mitmeid tasuta variante, mida saate kasutada näiteks ridade mõistmiseks. On võimalik õppida ka Facebookis pakutavate tasuta mängude abil. Õppimiseks ei ole piire ja nii on ka mängude valik väga suur, kuid mõistlikum on alustada mängudega, kus teil on suuremad võimalused võita. Kasiinodel on nendes mängudes madalam eelis, mis tähendab, et saate võita suurema osa ajast.

Et veelgi suurendada oma võiduvõimalusi, võiksite õppida kõrge RTP-ga (Return to Player Percentage) mänge. Õnneks on kõrge RTP-tasemega mänge samuti mitmeid ning abi ja nõuandeid nende mängimise kohta internetis jagub piisavalt.

2. Hiiglaslike panuste tegemine

Suured panused võivad küll suuri võite tuua, kuid palju sagedamini toovad need kaasa suuri kaotusi. Oluline on mõista mängude erinevaid panuseid ja jaotada need panused vastavalt sellele.

Oluline on hoida oma lootused madalad, nii saate ka vältida kiusatust teha suuri panuseid, mis võivad teie mängude eelarve kõigest ühe mänguga ära kasutada. Hoidke alati mõtteviisi, et mängite oma lõbuks ja kõik võidud, mis saate, on justkui boonuseks.

Internet pole koht, kus kiirelt rikkaks ja miljonäriks saada. Suured jackpotivõidud on pigem erandid kui norm. Ärge isegi proovige suuri rahasummasid online kasiinomängudes kasutada, sest nagu tihti elus juhtub, võidavad pigem need, kes panustavad minimaalse summa, milleks võib olla kasvõi paarkümmend senti.

3. Liigne aja ja raha raiskamine online kasiinodes

Online kasiinodes on peaaegu lõputud mänguvõimalused. Mängudest on võimalik sõltuvusse jääda ja nii veeta ebatervislikult liiga palju aega mängides. See on kahjulik ka teie rahakotile, sest mida rohkem mängite, seda suuremaks muutuvad teie võimalused eelkõige kaotada.

Oluline on varuda aega online kasiinomängude jaoks ja ka aega teiste meelelahutusvõimaluste jaoks. Online kasiinodes mängimiseks kulutatud aja tasakaalustamine on väga oluline hasartmänguprobleemide vältimiseks.

4. Eelarve või selle üle kontrolli puudumine

Pidage alati meeles, et te ei tohiks mängida rahaga, mis on vajalik elamiseks või igapäevaste arvete maksmiseks. Online kasiinodes kulutatud raha on lihtne kaotada, kui te ei hoia selle jälgimist range kontrolli all.

Panustamise jaoks peaksite eraldama iga kord või lausa valima konkreetse summa päeva ja kuu kohta. Tehke eelarve ja jälgige, kuidas te seda raha erinevate panustega kulutate. Just nii saate vältida rahalisi probleeme, mis võivad muidu kaasneda probleemse kasiinomängude hasardiga.

Online kasiino mänge on tore õppida ja mängida. Nende mängimine peaks alati olema eelkõige lõbus ja seda tuleb teha ainult rõõmuga, ilma et peaksite probleemide peale mõtlema. Vältige nende levinud vigade tegemist, mida paljud algajad tihti teevad ja nii saab teie mängukogemus olema nii meeldiv kui ka edukas.

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD