Menu

Millised meeste joped on sel talvel moes?

  • Kirjutas SISUTURUNDUS

Millised meeste joped on sel talvel moes?

Kui ilmad lähevad jahedamaks, on meeste jakid olulisemaid oste. Selle hooaja populaarseimad mudelid ühendavad suurepäraselt mugavuse ja soojuse ning stiilse välimuse. Unusta ajad, kui veekindlast materjalist meeste jopesid sai kombineerida ainult spordirõivaste või aktiivseks vaba aja veetmiseks mõeldud mitteformaalsete riietega. Tänapäeval ei jää disaineritel puudu ei kujutlusvõimest ega loovusest. Meeste talvejopesid on laias valikus ning neid saab kombineerida praktiliselt kõigi rõivastega. Ja milliseid ülerõivaste mudeleid tasub valida, et massist eristuda ja samal ajal endale universaalne talvine stiil luua? ZALANDO on välja valinud meie e-poe moodsaimad mudelid – vaata allpool.

Parka tüüpi joped

Jah, sa nägid õigesti: paar viimast hooaega eriti populaarsed olnud parkad valitsevad ka sellel talvehooajal. Alates khakivärvist ja sõjaväelisest stiilist kuni erakordsete värvi- ja mustrivariantideni – seda tüüpi joped ei ole mitte ainult soojad, vaid näevad ka ülimalt stiilsed välja. Nende üks suurimaid eeliseid on pikkus. Nendega ei hakka kindlasti külm! Kombineeri neid boheemlaslike või hipsterlike vabaajarõivastega: jope värviga kontrastne hiiglaslik sall ja tanksaapad (näiteks TIMBERLAND või DR MARTENS) on suurepärane valik. Parka sobib hästi ka stiilse spordirõivastusega. Samuti on lihtne leida võimalusi selle sobitamiseks klassikalises stiilis rõivastega: vali chino stiilis püksid, V-kaelusega kampsunid, nahkkindad ja ühevärvilised paeltega saapad.

Parka tüüpi joped

Sulejoped

Soojad, läikivast või matist materjalist kihilised sulejoped on tõeline talvehooaja klassika. Kuigi mõnikord võivad sellised joped materjalide või läike tõttu isegi veidi ekstravagantsed välja näha, on maitsekate ja stiilsete kombinatsioonide leidmine siiski tõepoolest lihtne. Universaalsete riiete austajatel tasuks valida tumedad ühevärvilised talvejoped. Nii jääb rohkem vabadust aksessuaaride ja muude värvilahenduste kombineerimisel. Samas ei tule ka julgematel katsetajatel valikutest puudust: mitme värvi kombinatsioonid, fluorestseeruvad toonid või futuristlikud kuld ja hõbe lasevad leida igaühel oma lemmikstiili ilma külmetamata.

Sulejoped

Bomberjakk

Ka meeste bomberjakid näevad stiilsed ja eksklusiivsed välja. Need võivad olla valmistatud veekindlast kangast, ehtsast või kunstnahast, või isegi villast. Need tunneb ära erilise karusnahast krae järgi. Tavaliselt on see jaki endaga võrreldes kontrastset värvi. Selline jakk on suurepärane valik elegantse või boheemlasliku stiili austajatele: bomber-stiilis jakk sobib hästi saabaste, teksade või originaalsete kampsunidega, kuid samuti pole võimalik eksida, kombineerides seda klassikaliste pükste, kampsunite või särkidega. Karvane krae on tihti eemaldatav, nii et oma stiiliga on lihtne mängida – lisaks kraele võib huvitavaks ja pilkupüüdvaks aktsendiks olla ka massiivne sall.

Bomberjakk

Mantli tüüpi joped

Külm ilm ei ole takistuseks eksklusiivsele stiilile. Neid aitavad omavahel sobitada pikad, mantlilaadsed meeste talvejoped. Need katavad põlvi ja on maksimaalselt soojad, kuid näevad ka väga stiilsed välja. Sel talvel on need eriti kuumad: juba kevadsuvel oli näha, et koos mõlemale soole sobilike rõivaste populaarsuse tõusuga tulid moodi pikad vihmamantlid ja jakid, mida varem peeti pigem naiste rõivasteks. Külmemate ilmadega leiavad stiilsemates garderoobides oma koha aga sama tüüpi üleriided. Tegemist on väga mugava rõivaesemega. Oma suuruse tõttu võib see olla põhiliseks stiiliaktsendiks, kuid heledamate detailidega võib selle kergesti neutraliseerida. Lisaks sobivad mantli tüüpi joped praktiliselt iga stiiliga.

Mantli tüüpi joped

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD