Menu

Millist sõrmust valida? Nipid kingituse valimiseks.

  • Kirjutas Sisuturundus

Millist sõrmust valida? Nipid kingituse valimiseks.

Kas tulemas on tähtpäev, kuid sa ei tea, mida kinkida? Olenemata, kas tulemas on õe pulmad, sõbranna sünnipäev või tütre lõpetamine, sõrmus on ideaalne kingitus igaks tähtpäevaks.

Õiged sõrmused lisavad riietusele vürtsi ning on seega head kaaslased igaks sündmuseks. Ühtegi ehet kinkides ei taha me kingitusega edasi anda valet sõnumit. Just seepärast anname nippe, kuidas valida kingiks õige sõrmus.

Kivi

Kas kinkida kiviga või kivita sõrmus, selles on küsimus. Shakespeare’i küsimus oli vist natuke teine, küll aga mitte sugugi rohkem tähtsam.

Tee kindlaks kingi saaja lemmikvärv. Vaata esiti, kas talle üldse meeldib kividega ehteid kanda või on tegemist minimalistiga. Küsi tema sõpradelt ja pereliikmetelt, milliseid ehteid ta tavaliselt kannab.

Kui teed kinki oma elukaaslasele, sori salaja tema ehetes (kui ta teada saab, siis meie käest sa seda soovitust ei kuulnud) ning tee kindlaks, milliseid kive ta kannab.

Materjal

Kas valida hõbedast või kullast sõrmus? Äkki hoopis plaatinast.

Juba kullast sõrmuseid on erinevaid: on valget, kollast ja punast kulda. Kui tegemist on suurema tähtpäevaga, näiteks aastapäevaga, tasub eelistada hõbedale kulda.

Muudel juhtudel vaata kingi saaja riietust ning jumet. Kuldsõrmuse kinkimine inimesele, keda sa väga hästi ei tunne, võib jätta vale mulje, nii et ole sellega ettevaatlik.

Suurus

Kuidas teha kindlaks kingisaaja sõrme suurus? Kuidas teada, mis sõrmes ta seda üldse kandma hakkab?

Esiteks, kingi saaja sõrme suurust on lihtne teada saada. Selleks, kas küsi tema käest otse või lase mõnel ta lähedasel sõbral või elukaaslasel üks tema olemasolev sõrmus ära mõõta.

Teiseks, sul pole vaja muretseda selle pärast, mis sõrmes sõrmust kandma hakatakse. Miks? Kingituse saaja paneb sõrmuse sellesse sõrme, kuhu see kõige paremini mahub ning kus see kõige mugavam on.

Kust leida kingiks ideaalne sõrmus?

Jahonts e-poest leiad suure valiku sõrmuseid igale maitsele. Võid kindel olla, et leiad kingiks ideaalse ehte, olenemata sündmusest ning kingi saaja eelistustest.

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD