Menu

Täispuhutav SUP laud ja teised atraktsioonid, mis muudavad suve nautimise meeldejäävaks

  • Kirjutas Sisuturundus

Täispuhutav SUP laud ja teised atraktsioonid, mis muudavad suve nautimise meeldejäävaks FOTO: Pixabay

Meie suve lahutamatuks osaks on tundide viisi looduses veetmine. Mõned inimesed armastavad seda teha keset rahulikku loodust, teised aga mererannas. Mõlemal juhul on aga väga olulisel kohal ujumine ja erinevad vee atraktsioonid. Nende hulgas on viimastel aastatel eriti palju populaarsust kogunud täispuhutav SUP laud, mida on kerge vedada kaasa pea igale poole. Kuidas muuta enda suvi meeldejäävaks ning aktiivseks, räägime juba allpool.

Täispuhutav SUP laud viib sind seiklema

Kui päris mitmes Eestimaa randades kui ka suuremate jõgede ja järvede ääres on võimalik erinevaid SUP laudasid rentida, siis täispuhutav SUP laud on ideaalne valik kõigile, kes soovivad nautida veel olemist keset loodust. See tähendab seda, et tänu oma väiksusele on täispuhutav SUP laud ideaalne vahend, mida kanda kaasas igal matkal, kuhu oled oma pere või sõpradega minemas. Paljude eestlaste jaoks on see saanud suvepuhkuse lahutamatuks osaks, sest mis on parem kui mõnus päikeseloojangu sõit vaiksel jõel või järvel. 

Täispuhutav SUP laud on kokkupanduna niivõrd väike, et mahub autosse ja seda on võimalik kaasas kanda. Selle kiireks täispuhumiseks on vaja elektrilist pumpa ja natukene kannatust. Juba mõne aja pärast on täispuhutav SUP laud valmis seiklusteks. Kui sa armastad käia telkimas või sul on maakodu mõne veekogu lähedal, siis soeta täispuhutav SUP laud selleks, et nautida veemõnusid ja väikeseid matku mööda sillerdavat vett. SUP laud sobib nii jõgedele, järvedele kui ka merele. Katseta sellel oma tasakaalu, mediteeri või sõida võidu koos oma perega. Naudi kauneid ilmu ja Eesti loodust SUP laual ning loo toredaid mälestusi oma suvest!

Väike paat on ideaalne valik kalastus sõpradele

Kui täispuhutav SUP laud on ideaalne kõigile, kes armastavad loodust ja vett, siis kõik need, kes iga hinnaga ihkavad kalastama, võiksid endale soetada väikese paadi. Täispuhutav SUP laud on muidugi kompaktsem ja paremini hoiustatavad atraktsioon, mistõttu paati soetades tuleb mõelda, kus seda hoida. Alati on variant ka kaaluda täispuhutava paadi soetamist, sest see on sarnane SUP lauale, mida saab kokku panna. 

Väike paat on ideaalne kõigile, kel on väike veesilm kodu lähedal. Kasuta seda, et minna romantilistele paadiretkedele või koos sõpradega kalastama. Naudi vaikust, loodust ja enda aega. Suvi on siiski puhkamiseks ja kõikideks tegevusteks, mida armastame.

Olenemata sellest, kas täispuhutav SUP laud või paat on sinu valikuks, mõlemad veesõidukid muudavad suve nautimiseks veelgi toredamaks. Kõigele lisaks on SUP laud ideaalne viis, kuidas treenida lõbusalt ja kulutada kaloreid. Kusjuures, mõlemad on ka ideaalseks kingiideeks kas mehele, naisele või mõnele teisele pereliikmele. Üllata enda sõpru ja lähedasi toreda ja meeldejääva kingiga, mis pakub kasutusrõõmu nii neile endile kui ka kogu sõpruskonnale. 

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD