Menu

Jõulukingid Black Friday ajal

  • Kirjutas Sisuturundus

Eesti rahvatarkus ütleb, et rege rauta suvel. Moodsamalt öeldes: osta jõulukingid juba Black Friday ajal! Miks mitte: nädalavahetuse sooduskampaania toimub peaaegu kuu aega enne aasta suurimaid pühi, nii et saate ilma stressi ja kiirustamata oma lähedastele üllatus valmistada. Samuti on see suurepärane võimalus osta kaupu väga heade hindadega. Kes saab eitada, et kvaliteetsete kingituste pealt kokkuhoid pole oluline?

Black Friday lähenedes oleme koostanud spetsiaalse nimekirja parimatest jõulukinkidest. Isegi kõige nõudlikumad leiavad siit õige kauba ja atraktiivsed hinnad rõõmustavad iga ostjat. Vaadake allpool ja valmistuge nüüd aasta kõige ilusamateks pühadeks!

Kellad

Kell on luksuslik ning universaalne kingitus, mis meenutab teie lähedasele teie hoolivust ja armastust veel aastaid. Kuigi kellade kinkimisega on seotud ebausk (näiteks eelseisev lahutus), soovitame neid ignoreerida. Jõuluüllatuseks on pakkuda lai valik klassikalisi versiooni, kui ka kiiresti arenevaid nutikaid kellasid. Veenduge, et teie kingitus on pakitud ainulaadsesse pakendisse: lahtipakkimine on üks kõige lõbusam osa!

Kingitused temale:


Kingitused temakesele:

Seljakotid ja käekotid

Nii praktiliste kingituste armastajatele kui ka moesõpradele on stiilne käekott või seljakott. See on universaalne kingitus, mis sobib nii erilistel puhkudel kui ka igapäevaeluks. Black Friday allahindlus on suurepärane võimalus soetada endale üliluksuslik ja kvaliteetne kott just heade hindade ja pakkumiste tõttu. Teisalt ei hakka küsima kalli inimese unistust täites või kinkides originaalset eset, mida kingisaaja lihtsal poeskäigul ilmtingimata osta ei julgeks. Valik on siin tõesti lai!

Kingitused temale:

Kingitused temakesele:

Ehted

Ehted on delikaatne teema, kuid samas võib neist saada suurepärane kingitus väga lähedasele inimesele. Luksuslik minimalistlik ehe või särav, omanäoline ehe, mis sobib kokku ka kingisaaja iseloomuga? Otsustage ise. Igapäevased ehted on märk tugevast sidemest ja lõputust mälestusest, mis jääb stiilseks igavesti.

Kingitused temale:

Kingitused temakesele:

Vööd

Kvaliteetne nahast, seemisnahast või nende materjalide aseainetest valmistatud vöö on fantastiline aksessuaar, mis lisab riietusele luksust, muutub originaalseks aktsendiks või lihtsalt täiendab välimust. Seega pole põhjust, miks see aksessuaar ei võiks olla suurepärane jõulukink. Nii praktiline kui ka stiilne – mis võiks olla parem?

Kingitused temale:

Kingitused temakesele:

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD