Menu

Vestman Grupp aitab metsa- ja põllumaadega õigeid otsuseid teha

  • Kirjutas Sisuturundus

Vestman Grupp aitab metsa- ja põllumaadega õigeid otsuseid teha

Soovid oma metsast või põllumaast tulu teenida? Eelistaksid hoopis maalapi endale jätta ja kavas on vaid raieõiguse ost või müük? Ligi 30-aastase kogemusega Vestman Grupp hoolib keskkonnast ja aitab teha õigeid valikuid.

Metsa- ja põllumajandustegevustele keskenduv Vestman Grupp alustas tegutsemist juba aastal 1995. Oluline on suur pilt: Vestmani spetsialistide üheks eesmärgiks on maadele kestva väärtuse andmine ning looduse liigi- ja elurikkuse säilitamine. Selle kinnituseks pärjati Vestman Grupp aastal 2023 Vastutustundliku Ettevõtluse Indeksi kuldtasemega.

Metsa ost ja metsa müük võivad pealtnäha kõlada nagu lihtsad tehingud, kuid igasuguste metsamaaga tehtavate omanikevahetuste puhul on oluline väga täpselt terminoloogiat teada. On ääretult suur vahe, kas kokku lepitakse metsamaa müük või vaid raieõiguse müük. Metsakinnistute ost ei ole samuti lihtne, sest arvestada tuleb ka müüja soovide ja keskkonnast ning seadustest tulenevate piirangutega.

Põllumaade puhul on vahel targem hoopis liisida ehk müüa tagasiostu õigusega – selline tehingu vorm võimaldab inimestel maad pärast müümist paindlikel tingimustel edasi kasutada, aidates niiviisi kaasa jätkusuutlikule põllumajandusele ja tuues kasu kohalikule majandusele. Sellisel viisil võib maapiirkond jõudsalt areneda ja põllumajandussektor tugevneda. Eriti hinnatakse täna mahepõllumajandust, mis aitab kliimamuutusi vähendada ja energiakulu minimaliseerida.

Vestman Grupp tegeleb lisaks ka haldusteenusega. Nõu ja abi metsa või põllu majandamisel saab alati küsida. Meie kõigi ühine eesmärk peaks ju olema looduses liigi- ja elurikkuse säilitamine, et aidata kaasa bioloogilisele mitmekesisusele ja looduskeskkonna tasakaalule. Loodus ja meie planeet on kõige alus.

Tehes panuse keskkonnasäästlikuse edendamisse, on Vestman Grupp otsustanud investeerida taastuvenergia tootmisesse ja toetada roheinnovatsiooni. Investeeringud aitavad kahandada sõltuvust fossiilkütusest ja vähendada kasvuhoonegaaside heitkoguseid, et anda keskkonnale ja tulevastele põlvedele tagasi. Mida paremini oleme lahendused läbi mõelnud, seda lihtsam on teha häid otsuseid.

Ei ole kindel, kas vajad abi või kuidas Vestman Grupp saab aidata? Metsa- ja põllumaa müügi ning kinnistul raie teostamise soovi korral on võimalik saada tasuta konsultatsioon.

Meiega saab ühendust võtta, helistades 551 5005 või saates e-kirja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Lisainfo: www.vestman.ee

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD