Menu

.      

Vahvaima vanaema uued auhinnad

Vahva maavanaema, kes  õpetas linnakoera haukuma.	    Foto: ERAKOGUKONKURSS • Meie nädal tagasi välja kuulutatud konkursi „Lõuna-Eesti vahvaim vanaema” auhinnafond on tublisti täienenud. Lisaks ABZ Reiside poolt välja pandud suvepikendusreisile Horvaatiasse ja Aadria mere äärde, Õlle 17ne 100eurosele peole, Euronicsi uuele Brotheri õmblusmasinale, Pro Optika 100eurosele kinkekaardile, Südameapteegi kinkekaartidele koguväärtuses 60 eurot ja Võrumaa Teataja tellimustele on meie sponsoritega liitunud ka Eesti suurim kodu- ja ehituskaubamaja K-rauta, kes paneb välja murutrimmeri; BENU apteek, kes paneb välja kinkekaardid koguväärtuses 100 eurot; ilusalong POP Salon, kes paneb välja 30eurose kinkekaardi ning Võru kultuurimaja Kannel, kes paneb välja kuus priipääset kahele Kandle sügisestele sündmustele.

Peaauhind, reis Horvaatiasse ja Aadria mere äärde, läheb žürii poolt välja valitud võitjale, ülejäänud auhinnad lähevad jagamisele teise ja kolmanda koha omaniku ning kolme rahvalemmiku vahel. Kes soovib samuti konkurssi omapoolsete auhindadega toetada, võib meiega ühendust võtta e-postiaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Kuidas osa võtta?

Olgu siinkohal veel kord ära toodud konkursist osavõtmise tingimused.

Konkursist võivad osa võtta kõik vanaemad üle Lõuna-Eesti. Ehk siis kõik vanaemad, kes leiavad, et nad on vahvad, või nende lapsed-lapselapsed (miks mitte ka sugulased-sõbrad), kes leiavad, et nende vanaema on vahva, võivad saata meile sellest vanaemast foto, kus ta on mõnes vahvas tegevuses või mis iseloomustab teda kõige paremini. Pildil ei pea olema vanaema üksi, ta võib seal olla ka lapselapse(-laste), lemmikloomade või kellegi teisega, kuid sel juhul peab vanaema olema selgelt eristatav ning ühel pildil võib olla üks vanaema korraga.

Pildi juurde tuleb kirjutada vanaema nimi (lehte läheb eesnimi), vanus ja elukoht (maakond, vald, küla) ning kirjeldada, mis just teda eriliseks teeb ja miks just tema võiks olla Lõuna-Eesti vahvaim vanaema. Pildi ja kirjelduse juurde võib lisada ka retsepte toitudest, mis vanaemal kõige paremini välja tulevad, vanaema kirjutatud värsiridu või muud sellist. Foto saatja märkigu kindlasti ära ka oma andmed (nimi, aadress, kontakttelefon), sest fotosaatjate vahel lähevad loosi mitmed põnevad auhinnad, sealhulgas piletid suvistele üritustele!

Fotod vahvatest vanaemadest hakkavad ilmuma niipea, kui toimetusse on jõudnud esimesed pildid, ja nende juures hakkab alati olema sedel, millega saab oma lemmikvanaema poolt hääletada. Kogu konkursi jooksul kõige rohkem hääli saanud vanaema võidab rahva lemmiku tiitli ja saab pärjatud mitmete auhindadega.

Konkursi üldvõitja valib finalistide seast nagu ikka välja žürii, mis koosneb konkursi sponsoritest. Finalistid selguvad pärast 15. augustit, kui on ilmunud kõik konkursile laekunud pildid. Finaali pääsevad vanaemad, kes saavad lugejatelt kõige rohkem hääli. Ehk siis teil endal on võimalik oma vanaema finaali hääletada.

NB! Viimane tähtaeg vanaema pildi ja kirjelduse saatmiseks on 15. august, nii et aega selleks on jäänud juba vähem kui kuu! Pilte võite saata e-postiaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., postiaadressil pk 1, Oja tn 1, 65602 Võru või ise toimetusse kohale tuua, jättes need koos lisatud kirjeldusega Võrumaa Teataja kuulutuste vastuvõtu tuppa.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD