Menu

.      

Nädala loosivõitjad

Pilt on illustratiivneVAHEAUHINNAD ❯ Seekord loosisime „Lõuna-Eesti vahvaima vanaema” konkursi raames vanaemade konkursile esitajate ja hääletajate vahel välja kolm Benu Apteegi kümneeurost kinkekaarti.

Nende õnnelikeks omanikeks osutusid: Kaja Linder Valgamaalt Aakrest, Malvo, Milvi ja Ranno Võrust Oja tänavalt ning Reelika Truu Võrust Pae tänavalt. Palju õnne! Auhinnad saab kätte Võrumaa Teataja toimetusest või soovi korral postiga (palun sel juhul soovist toimetusse teada anda!).

Tuletame meelde, et vanaemapiltide konkursile esitamiseks on jäänud vaid kaks päeva – täna ja homme. Viimane päev on homme, 15. august (kaasa arvatud). Postiga saates loeb postitempli kuupäev ehk kui panete vanaema pildi ja kirjelduse posti 15. selle kuu päeval ja need jõuavad toimetusse esmaspäeval, siis läheb osavõtja arvesse. Vanaema pildi ja kirjelduse temast võite konkursile esitada epostiaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., postiaadressil pk 1, Oja tn 1, 65602 Võru või ise toimetusse kohale tuua, jättes need kuulutuste vastuvõtu tuppa (avatud kella 8–16).

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD